Eksperter rystet i ny sæson af Luksusfælden: ‘Jeg har aldrig oplevet noget lignende’

Foto: Tv3

Luksusfælden vender tilbage, og det sker i morgen aften klokken 20.00 på TV3. Det bliver dog en sæson, der er endnu vildere, end den plejer at være.

Så er det endelig ved at være tid igen. I morgen aften klokken 20.00 på TV3 vender Luksusfælden tilbage med premieren på den 24. sæson.

TV3 har atter engang haft held til at finde danskere, der har rod i deres økonomi, og hvis man skal tro eksperterne, så bliver det i denne sæson endnu vildere end det plejer.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

Mediet Realityportalen har talt med to af eksperterne fra programmet, og de lægger ikke skjul på, at det bliver en hård kamp at hjælpe denne sæsons deltagere i mål med deres hjælp.

Det er særligt det første program, altså det der har premiere i morgen aften, der har rystet eksperterne.

“Vores første program er virkelig en kontroversiel sag. Der er ting, der holdes skjult, der er løgne. Og hvis der er noget, der kan ødelægge familier og forhold, så er det økonomi, og at man ikke taler om det,” fortæller Luksusfældens ekspert Kenneth Hansen til Realityportalen.

I denne sæson af Luksusfælden vil der i alt være fem eksperter, der skal hjælpe deltagerne på rette vej. Det er Mette Reissmann, Sesilie Munk Stenderup, Jan Swyrtz, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen.

I det første program er det Kenneth Hansen og Mette Reissmann, der skal hjælpe et par på rette vej, og den kvindelige ekspert fortæller, at hun aldrig har hørt voksne mennesker, der står og taler så grimt til hinanden, som tilfældet er det i morgen.

Du kan se Luksusfælden på TV3 klokken 20.00 tirsdag aften.

Læs også

Luksusfælden: Lene lånte 200.000 kr. for at ryge hash

 

 

Dagens Gossip