Ekstrem udsmykning: Model har huller i kinderne og kløftet tunge

Hvis du er typen, der mener, at tungepiercinger, næseringe og tatoveringer er for meget, så vil du med stor sandsynlighed finde Joe Migglers kropsudsmykning for frastødende.

Den 23-årige tysker, der arbejder som model, har eksperimenteret med kunst, siden han var 13 år gammel. Og det bærer kroppen tydeligt præg af.

SE OGSÅ BILLEDERNE: Smertefulde piercinger til Hindufestival

Mest synligt er de kæmpe huller, han har fået lavet i sine kinder. 

Tyskeren begyndte for år tilbage med at strække sine øreflipper. Herefter fik han delt sin tunge. Det ene ledte til det andet. Og den dag i dag ligner han en, der har tre munde.

Hullerne på hver side af hovedet måler 36 millimeter i diameter. Han hævder endda, at målet er at udvide til 40 millimeter.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Til en australsk avis fortæller han, at han har måttet skære tre gange for at åbne sit resultat.  Han fortæller også, at det kan være udfordrende at spise. Men, når han eksempelvis spiser suppe, lukker han blot hullerne til.

Den 23-årige afviser også, at han har problemer med at tiltrække piger. Til gengæld er det langt fra alle, der mener, det er en god idé med så ekstrem kropsudsmykning.

- Selvfølgelig dømmer folk mig på grund af min kropsudsmykning. For det meste på en dårlig måde. Men jeg er ligeglad med, hvad de siger, forklarer han.

MØD JOEL MIGGLER HERUNDER:

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip