Endelig sker det: Denne dag vender populær TV 2-serie tilbage

16/08/2023 17:45

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV 2 har bekræftet, at den populære serie endelig vender tilbage. Første afsnit i den nye sæson vises på TV 2 Echo i starten af september.

Mest læste i dag

Er du blandt de mange danskere, der længe har ventet på fjerde sæson af hitserien 'Minkavlerne'? Så kan du glæde dig over, at første afsnit inden længe bliver sendt.

Første afsnit i fjerde sæson får premiere den 27. august på TV 2 Play, og bliver sendt på TV 2 Echo den 4. september.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelse fremgår det, at familien Christensen har besluttet at barrikadere sig på deres minkfarm. Dette har de gjort med henblik på at kunne holde myndighederne ude.

På lige fod med andre minkavlere, ender det med, at hele deres bestand at mink bliver slået ned. For første gang i årtier er der derfor ikke længere mink på gården.

Regeringens beslutning om at slå alle mink ned, kommer dog ikke uden fordele for familien. Der er nemlig udsigt til en stor erstatning, hvilket skaber splid i familien.

"Inden længe har de dog udsigt til en millionstor erstatning, og det skaber straks splid i familien. For hvem har ret til pengene? De tre brødre mener alle, at de skal have del i den forventede formue, men den er Niller slet ikke med på," skriver TV 2.

Derudover afslører Allan over for Martin, at han har skjult familiens avlsmink. Det medfører, at Martin pludselig giver sig i kast med at lægge nye planer om at blive de nye minkkonger på egnen.

Intet ender dog med at gå, som det er angivet i Martins planer. Og deres erstatningssag ser også ud til at kunne blive vanskelig.

"Men som sædvanlig bliver det noget bøvl, for intet går som planlagt. Og netop som udfordringerne ikke synes at kunne blive større, går det op for familien, at deres sagsbehandler i erstatningssagen er Jakobs ekskæreste, Rebekka, og hun har stadig et horn i siden på dem alle sammen," lyder det i pressemeddelelsen.