Endte med at koste tusindvis af kroner: Sarah Grünewald er rasende

Kamille Isaksen

2 uger siden

|

10/07/2024
Underholdning
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Sarah Grünewald synes, at det er forfærdeligt at tænke på, at nogen er så iskolde og så umenneskelige, at de gør sådan noget.

Dagens topnyheder

Det er yderst sjældent, at Sarah Grünewald tyer til sin Instagram, når det gælder negative historier. 

Oftest deler den tidligere ‘Vild med dans’-vært nemlig ud af livets gode stunder, mens hun bruger sit positive væsen til at skabe en god tone på nettet. 

Onsdag morgen blev dog en undtagelse for Sarah Grünewald. 

Den tidligere vært på 'Vild med dans' har i weekenden været udsat for en alvorlig svindel situation, der har efterladt hende og hendes mor dybt rystede. 

Sarah Grünewald brugte sin Instagram til at informere sine følgere om den ubehagelige hændelse, hvor svindlere havde kontaktet hendes mor via SMS og udgivet sig for at være hende. 

I beskederne hævdede svindlerne, at Sarahs telefon var gået i stykker, og bad om økonomisk hjælp til at betale en regning, mens hendes Apple-ID angiveligt ikke fungerede.

Overbevisende beskeder

Svindlerne formåede at overbevise Sarahs mor om at overføre mere end 9.600 kroner, før bedrageriet blev opdaget. 

Beskederne var så overbevisende, at Sarahs mor ikke havde nogen mistanke om, at noget var galt. 

Sarah delte korrespondancen mellem svindlerne og hendes mor på flere stories for at illustrere, hvor ægte og troværdige sådanne beskeder kan virke.

I en opfølgende story er det tydeligt at mærke, at Sarah Grünewald er rasende. “Det er forfærdeligt at tænke på at nogen er så iskolde og så umenneskelige at de gør det her!” 

Hertil skriver den tidligere ‘Vild med dans’-vært, at svindlerne brugte vendinger såsom “Jeg elsker dig” og “jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig” for at virke troværdige og undgå nogen form for mistanke. 

Advarer samtlige følgere

Sarah Grünewald valgte at dele sin oplevelse offentligt for at advare andre om farerne ved svindel. 

Hun opfordrede sine følgere til at tale med deres nærmeste om, hvor realistiske svindelbeskeder kan være, og hvor vigtigt det er at være på vagt. 

Hun understregede nødvendigheden af at være ekstra forsigtig med uopfordrede beskeder, selv når de ser ud til at komme fra familiemedlemmer.