'Ex on the Beach': Sidney Lee vender tilbage på TV

Foto: Discovery+

Der er sket meget i de sidste mange uger i den femte sæson af den populære realityserie 'Ex on the Beach'. Men søndag tager programmet en helt ny drejning, da en velkendt realitydeltager indtager villaen.

Det går bestemt ikke helt stille for sig i den nyeste sæson af det populære realityprogram 'Ex on the Beach'. Dette er også gældende i søndagens nyeste afsnit af det populære program.

Læs også

Lea Hvidt Kessler svarer igen efter Dubai-rejse: Det er ikke os

Der er nemlig igen lagt op til, at der skal være fest. Denne gang er der tale om en stor fest med temaet Rock & Roll. Det er et tema, der viser sig at falde rigtig godt i deltagernes smag. 

For ikke nok med, at der er tale om en udklædning, der er helt i top, så venter der sig faktisk også noget af en overraskelse til dem, da de alle kommer ned i hallen. Her står der nemlig ingen ringere end selveste Sidney Lee, som er klar til at lave drinks til dem hele aftenen. 

Det var næppe noget, som deltagerne havde regnet med, og derfor reagerer de også med stor jubel, da de ser, at den danske realitystjerne står og venter på dem. 

Læs også

Fie Laursen er konverteret til Islam

Du kan se deltagernes reaktion, da de ser ham i klippet herunder.

 

 

Dagens Gossip