Faren tog et billede med sin nybagte søn: Moren i baggrunden løb med alt opmærksomheden

Skrevet af Henrik R

21/01/2024
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Et billede af et par nybagte forældre med deres nyfødte søn er gået verden rundt, men det er moren i baggrunden, som kan tage æren for billedets popularitet.

Mest læste i dag

Amanda og Ken oplevede ét af livets helt store mirakler, da parret skulle være forældre for anden gang i deres liv.

Amanda fødte således en sund og rask søn, og kort efter fødslen tog den lykkelige far en 'selfie' med sig selv og sin nyfødte søn, som senere er blevet delt over hele verden - men det er ikke på grund af den søde baby.

Det er nemlig Amanda, som står i baggrunden, der kan tage æren for at billedet blev delt over hele verden efter, at hun selv delte det på Facebook med følgende overskrift: "Moderrollen ucensureret."

Foto: Facebook

Billedet er blevet set af flere millioner, og det er nok primært Amandas 'påklædning', men især også hendes budskab, som er årsag til billedet og opslagets popularitet. 

I opslaget skrev hun således følgende [oversat til dansk]: "Jeg vil gerne dele dette billede, fordi det er ægte. Billedet viser, hvordan det er lige efter en fødsel; råt, fantastisk, hysterisk sjovt og rodet."

Billedet viser nemlig godt nok den nybagte far med sin søn i armene, men i baggrunden kan man se Amanda med morgenhår iført ble.

Opslaget fortsætter: "Det er uden tvivl en helt vidunderlig oplevelse at få en baby. Men virkeligheden omkring en fødsel bliver der ikke talt meget om. Der er få mennesker, der taget billeder af denne periode. Mange mennesker vil sikkert føle sig utilpas ved at se disse billeder, men hvorfor skulle man det?"

"Jeg kan ikke fatte det! Men det er nok bare blevet sådan, at man ikke taler om denne periode. Vi bør alle omfavne alle aspekter af en fødsel, selv øjeblikke som dette. Brug gerne en god portion humor. For hvad siger mere 'Velkommen til rollen som mor' end at få en stor mumieble på efter fødslen?" stod der videre.

Afslutningsvist slog Amanda lige fast, at det altså var med hendes gode vilje, at det naturlige billede blev delt med hele verden. "Og for dem, der undrer sig, så var det mig, der offentliggjorde billedet - ikke min mand," stod der således afslutningsvis.