Farvel til gratis Netflix

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke længere muligt at oprette sig og få en måneds gratis streaming på Netflix. Den mulighed har Netflix netop fjernet, men i stedet er der rabat på et større abonnement.

I løbet af de sidste par år er der kommet flere og flere streamingtjenester på markedet, og dermed er konkurrencen også større end nogensinde.

Dermed skulle man tro, at streamingtjenesterne ville gå rigtig langt for at sikre sig nye brugere, men tværtimod er det det modsatte, der er ved at ske.

Læs også

Her er vinderen af dette års X Factor

Netflix er i færd med at udvikle et system, så de kan udelukke folk fra at dele deres log-in, og derudover har de nu også skrottet muligheden for at se gratis Netflix den første måned.

I mange år har det nemlig været sådan, at Netflix har tilbudt deres kunder en hel måned gratis, så de lige kunne prøve deres streamingtjeneste, inden de valgte at betale for det.

Denne funktion forsvinder nu, det skriver det norske netmedie Tek.no. Ønsker du derfor at se Netflix, skal du altså hoste op med penge fra dag 1.

Rabat på større pakker

Selvom det ikke er muligt at se Netflix gratis længere, så er det stadig muligt at få noget rabat. Det danske film-medie Flixfilm fortæller, at der i stedet tilbydes rabat på et ‘Premium-abonnement’. Det giver adgang til, at man kan se Netflix på 4 skærme ad gangen. 

Derudover er der også mulighed for, at man kan se Ultra HD og downloade videoer på 4 telefoner og tablets.

Dette abonnement koster normalt 129 kroner om måneden, men hvis man opretter sig, vil man få den første måned til 99 kroner.

I december cuttede Netflix deres gratis prøveperiode i England, men nu er turen altså kommet til de skandinaviske lande.

Læs også

16-årig ville svindle på Den Blå Avis: Politiet lå på lur

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip