Flemming Møldrup har kæmpet med det hele livet: Nu tager han endelig bladet fra munden

Kamille Isaksen

2 uger siden

|

06/07/2024
Underholdning
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Bogen "Har du set min far?" giver et meget ærligt indblik i Flemming Møldrups tanker om fortid, fremtid og nutid.

Dagens topnyheder

Han er efterhånden ved at være et rimelig kendt ansigt blandt danskerne. 

Dette skyldes nok primært hans deltagelse i DR-programmet “Kender Du Typen”, hvor han agerer som livsstilsekspert. 

Men nu har Flemming Møldrup taget et stort skridt. Han har nemlig valgt at udgive en bog i dag, den 6. juni, som har titlen “Har du set min far?”

For selvom han i sin dagligdag gør sig klog på andre mennesker og deres tendenser, så har Flemming alligevel haft rigtig svært ved at finde ud af, hvem han egentlig selv var. 

Følelsen af tab og længsel har præget Flemming Møldrups liv, men midt i smerten har han fundet sin vej til forløsning. Flemming Møldrup, der har kæmpet med fraværet af en far og en vedvarende vrede, har nu skrevet en bog, der dykker ned i sin egen og sin families historie. 

Det skriver Ekstra Bladet.

Bogen er ikke bare en beretning om hans liv, men også en rejse tilbage til sin fortid. I begyndelsen af bogen skriver Flemming Møldrup om, hvordan det har været en intens oplevelse at udforske sig selv gennem alle livets faser. 

Den personlige rejse får yderligere dybde, da Møldrup den 7. oktober 2023 befinder sig i Israel, et land i konflikt. Her, midt i uroen, søger han at finde slutningen på sin bog om sig selv, sin far og sit israelske ophav. 

Børnehjemmet blev hans redning

Flemming Møldrups egen barndom var præget af ustabilitet, dårlige selskaber og handlinger, der til sidst blev for meget for hans mor. Hun sendte ham, med hjælp fra sin søster, på børnehjem. 

Selvom det lyder barskt, så var det faktisk faktisk børnehjemmet, der endte med at blive hans redning. Flemming sætter ord på, at han her fandt den stabilitet, han manglede. "Der var mange følelser i mig, og ingen til at tage sig af dem. Jeg fiskede desperat efter en reaktion. Bare et hint om, at jeg var nogen," beskriver han.

Men selvom børnehjemmet havde været en form for redning, måtte livsstilseksperten erkende, at der stadig var en form for indre uro. I bogen beretter han, at det nok særligt skyldes hans forhold til sin far. Et forhold der først opstod sent i livet, og som derudover var mangelfuldt. 

I bogen “Har du set min far?” kan man læse om Flemming Møldrups rejse mod det at føle sig hel. 

Bogen udkom i dag, den 6. Juni 2024 og kan blandt andet købes her

I opslaget nedenfor kan du se Flemming Møldrups egen beskrivelse af, hvad bogen handler om: