Flere har undret sig: Nu svarer Lotte Andersen på spørgsmålet, vi alle har ventet på

Kamille Isaksen

2 uger siden

|

24/06/2024
Underholdning
Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Den folkekære skuespiller svarer nu endelig på det store spørgsmål.

Dagens topnyheder

Fans af den danske gyserklassiker 'Nattevagten' bemærkede hurtigt, at skuespiller Lotte Andersen ikke var at finde i den længe ventede efterfølger. 

Lotte Andersen spillede en af hovedrollerne i den første film, og hendes fravær i 'Nattevagten 2' har skabt undren blandt mange. 

Nu løfter hun sløret for årsagen bag beslutningen.

Lotte Andersen blev kendt som præsten Lotte i den oprindelige 'Nattevagten' fra 1994. Hendes karakter var en del af vennegruppen, der udgjorde kernen i filmens plot. Derfor var det overraskende for mange, at hun ikke gentog sin rolle i efterfølgeren, der havde premiere sidste år.

Lotte Andersen forklarer nu, hvorfor hun takkede nej til at medvirke i 'Nattevagten 2'.

Velovervejet beslutning

I et interview med Ekstra Bladet fortæller Lotte Andersen, at hun altid vurderer sine roller nøje, inden hun accepterer dem.

Hertil fortæller hun, at det især er lysten, der skal være der, og at hun skal kunne se sig selv i rollen. "Selvom jeg spillede i 'Nattevagten' før i tiden, så føler jeg egentlig ikke, at jeg var forpligtet til at sige ja til denne her. Jeg syntes ikke rigtig, jeg kunne se mig selv i den rolle."

Rollen som præsten Lotte blev i stedet overtaget af Vibeke Hastrup i 'Nattevagten 2'. Vibeke Hastrup havde dog kun en kort optræden, hvilket måske også spillede ind i Andersens beslutning.

Lotte Andersen afslutter med at understrege, at hendes fravær i 'Nattevagten 2' ikke skal tolkes som noget negativt. Hun følte simpelthen ikke, at rollen passede til hende denne gang. Fans må derfor acceptere, at hendes ikoniske rolle som præsten Lotte forbliver en del af filmens første kapitel.