Geggo overrasker: Jeg ammer også min kæreste

Foto: Privat

Linse Kessler er overrasket over datterens udmelding.

- Jeg ammede Cengiz i morges.

- Hvad? Hvad gjorde du?

- Ja, det er lidt mærkeligt.

Sådan lyder en samtale mellem Geggo og hendes mor Linse Kessler i det seneste afsnit af den populære realityserie ‘Familien fra Bryggen’.

Det skriver Avisen.dk. 

Læs også

Geggo forklarer: Derfor er kærestens familie ikke med i ‘Familien fra Bryggen’

-Har Cengiz suget i dit bryst?, spørger Linse.

- Ja, jeg har jo alt for meget mælk, ikke? Så jeg kunne ikke trykke det ud, fordi det bare gjorde så ondt. Og så sagde jeg, at ‘du bliver nødt til at tage en for holdet, skat’. Og så sagde han okay, forklarer Geggo.

I programmet har Geggo problemer, fordi hendes brystpumpe er gået i stykker, og hendes bryster er ømme og fyldt med mælk.

Geggos amning har tidligere givet hende problemer. Hun har nemlig døjet med store sår på sine brystvorter. Der fortalte Geggo i et blogindlæg, hvor hun forklarede, at hun ikke har givet modermælkserstatning:

Læs også

Dårligt nyt fra 'Familen fra Bryggen': Geggo springer fra

- Altså, jeg har da også selv haft min del af succesen i og med, at jeg ammede videre, da jeg (pardon de knap så lækre detaljer) fik store sår på begge brystvorter, og mange rådede mig til at give lidt erstatning (modermælkserstatning red.) dér, for at skåne mig selv - dog sagde min kærestes mor (TAK verdens bedste svigermor) ‘du skal bare klø på. Am videre, selvom det gør ondt. Du bliver glad for det i sidste ende, skrev Geggo på sin blog midt i juli.

- Jeg kom over de uger med sår og tårer i øjnene hver gang Alba skulle lægges til, og det resulterede i at mit ønske om at fuldamme i 6 måneder lykkes – uden en eneste flaske erstatning. Jeg ved godt at erstatning nu til dags er lavet sådan så barnet ingenting mangler – tro ikke at jeg på NOGEN måde ser negativt på dem der er nødsaget til at give erstatning – vi gør alle vores allerbedste som mødre for vores børn. Jeg må bare også godt prise mig lykkelig over at jeg fik mit ønske opfyldt, tilføjede hun.

Du kan læse hele hendes blogindlæg lige her.

Geggo og Cengiz Salvari blev i februar forældre til deres lille datter Alba. 

 

Dagens Gossip