‘Gift ved første blik’-deltager i chok: Hundredvis af tilbud i indbakken

Skrevet af Kamille Isaksen

05/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En anden gang vil Steen nok tjekke sin spam-mappe lidt før.

Mest læste i dag

Da Steen Theill tilmeldte sig DR-programmet “Gift ved første blik” havde han et håb om, at den kvinde der kom gående op af kirkegulvet, skulle være hende, som han skulle tilbringe resten af sit liv med. 

Men som den trofaste seer ved, så var dette ikke tilfældet, og det nygifte par valgte derfor at gå fra hinanden igen og fortsætte jagten på kærligheden. 

Steen Theill har netop oplevet en uventet vending i jagten på kærligheden efter sin deltagelse i showet. Selvom hans tv-ægteskab med Mette Blume ikke holdt, har Steens kærlighedsliv taget en overraskende drejning, takket være de sociale medier. Efter programmet har Steen modtaget en overvældende mængde henvendelser fra kvinder, der har udtrykt interesse for ham. 

Det skriver HER&NU

Det var først for nylig, at Steen opdagede en skjult skat af beskeder i sin spam-mappe på messenger, som afslørede et par hundrede henvendelser fra interesserede kvinder.

"Jeg fandt ud af her sidste weekend, at der lå en masse beskeder i min spam-messenger, som jeg ikke var klar over fandtes, og der lå et par hundrede stykker. Det har været helt overvældende,” deler Steen mediet. 

Denne opdagelse førte til, at Steen tog skridtet og svarede på en af disse beskeder, hvilket resulterede i en date. Kvinden, som havde sendt beskeden for halvandet år siden, blev overrasket over at høre fra ham. 

Om denne kvinde bliver den, som Steen skal tilbringe resten af livet sammen med, må tiden vise - og ellers må han lige tage et ekstra kig i sin spam-mappe en anden gang.