Han ryger ud af X Factor i morgen

Det lader ikke til, at der bliver den store spænding i afgørelsen af morgendagens liveshow i X Factor. En deltager får nemlig meget svært ved at klare sig videre til det tredje liveshow.

I fredags blev det første X Factor liveshow sendt på TV2, og det blev forventeligt Dr. Rolf og Kanylerne der blev sendt hjem. Det var dog ikke før, at Thomas Blachman forsøgte at skabe drama, da han bevægede sig op mod scenen for at give et dødskys.

Det forhindrede Sofie Linde heldigvis, og den kulørte dommer har efterfølgende erkendt, at det nok var for meget. Det mente Patrick Smith også, da han var i risikozonen for at modtage dødskysset af Thomas Blachman og dermed forlade dette års udgave af X Factor.

Patrick Smith overlevede dog runden i farezonen, men den unge sanger skal ikke forvente, at han får mange optrædener på TV2 i fremtiden. Allerede i morgen kan det nemlig blive exit, og hvis man skal tro bookmakerne, så er han kæmpe favorit til at forlade programmet.

Hos Danske Spil har de ganske ofte styr på, hvem danskerne kan lide i talentprogrammet og hvem de ikke kan lide, og de har sat oddsene på et Patrick Smith exit helt nede i odds 1.45. I forrige uge var oddsene på Dr. Rolf og Kanylerne også helt i bund, og der fik de ret i deres antagelser.

”Vi forventede, at vi ville se en duel i farezonen mellem Dr. Rolf og Kanylerne og Patrick Smith, og det kom vi også til. Samtidig så er det sjældent en god ting at stå i farezonen den ene uge, for statistikken peger på, at man med overvejende sandsynlig ryger ud ugen efter,” fortæller oddssætter Mathias Reimer Larsen fra Danske Spil.

Det kan også blive svært for Andrea eller Echo

Den unge Patrick Smith skal dog ikke i farezonen alene, og han kan forvente, at det enten bliver Andrea eller Echo, der skal gøre ham selskab. Danske Spil mener, at Echo minder alt for meget om den gruppe, der vandt X Factor sidste år, mens de heller ikke tror, at danskerne har glemt den dårlige 5 Chair Challenge, som Andrea havde.

”Andrea og Echo har noget vokalt, som Patrick ikke har. Ser vi på de andre deltagere, så har de noget unikt, som gør, at de ikke er i fare for at ryge ud endnu. Pigegruppen Echo minder måske for meget om vinderne fra sidste år, hvor Andrea havde en rigtig dårlig 5 Chair Challenge, og vi tror ikke, seerne glemmer, så derfor har vi en af de to til at stå i farezonen mod Patrick,” lyder det fra Mathias Reimer Larsen.

I den anden ende er Benjamin Rosenbohm pæn favorit til at vinde X Factor i år, hvor han lige nu står til odds 3.50 gange indsatsen igen. Kristian Kjærlund skuffede til gengæld i det første liveshow, og hans odds er nu steget til odds 5.00.

Hvem der ryger ud af X Factor, kan man finde ud af i morgen, når programmet bliver sendt på TV2 klokken 20:00. Hvis bookmakerne får ret, så er der dog ikke meget spænding i afgørelsen i morgen, så seerne må sætte deres lid til, at Thomas Blachman igen får skabt noget drama.

Læs også

Helt vildt: Ghetto-twerk pigerne har store chancer for at vinde X Factor

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip