Helt vildt: Ghetto-twerk pigerne har store chancer for at vinde X Factor

Foto: ANDREASEN, LARS E / Ritzau Scanpix

Det kommer lidt som en stor overraskelse, især da de var tæt på slet ikke at gå videre fra audition. Men ghetto-pigerne fra Sønderborg er nu blandt favoritterne til at vinde X Factor 2019.

I aften sendes det første liveshow i X Factor 2019, hvilket også er det første X Factor liveshow nogensinde på TV2. Der var dog nok ikke mange, som havde regnet med, at ”ghetto-pigerne” Bea og Maria nogensinde ville komme så langt, da de stillede sig ind til deres første audition.

Pigerne kom med en selvtillid og attitude, som mange havde svært ved at håndtere, men de to unge piger fra Sønderborg har vokset sig ind på dommerne og befolkningen, og det er smittet af hos bookmakerne.

Pigerne der knap nok fik lov til at gå videre fra auditions, er pludselig gået hen og blevet blandt favoritterne, og hvis man skal tro bookmakerne, der plejer at have ganske godt styr på, hvem der kommer til at hitte, så kommer pigerne minimum i top 3.

Både hos Danske Spil og den britiske bookmaker Bet365 giver pigerne således indsatsen 4.00 gange igen, hvilket bringer dem ind på en delt andenplads sammen med Kristian Kjærlund. Det er kun Benjamin Rosenbohm der til odds 3.50 er foran pigerne, men 0.50 er en meget lille forskel, og dermed er der stor tiltro til X Factors helt egne ghetto-tøser.

Stor overraskelse hvis de ryger ud i aften

Som tidligere nævnte er det i aften, at der afholdes det første liveshow i X Factor 2019 på TV2. En af de ni deltagere kommer til at forlade showet i aften, og det bliver efter alt at dømme Dr. Rolf & Kanlyerne, hvis bookmakerne får ret.

Dr. Rolf & Kanylerne giver 2.25 gange indsatsen igen, hvis de må takke af i aften, mens du kan få hele odds 50.00, hvis det skulle ende med, at bandet går hele vejen.

Skulle Maria & Bea forlade aftenens program, så belønnes det lige nu med odds 16.00, og bookmakerne har dermed ikke stor tiltro til, at de forlader konkurrencen i aften.

Overordnet set er det et meget lige felt, hvor der normalt plejer at være en større favorit. Hele fem kandidater ligger mellem odds 3.50 og 9.00, og dermed er alt åbent inden første liveshow begynder. Live Vogel giver odds 6.50 gange igen, mens Echo giver odds 9.00 igen til at vinde dette års udgave af X Factor.

Læs også

Vanvittig præmie til vinderen af X Factor i år

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip