Har brugt 450.000 på plastikoperationer: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

Foto: Instagram

En kvinde har delt et billede af, hvordan hun så ud, inden hun brugte 450.000 kroner på plastikoperationer.

En kvinde, der har brugt i alt 450.000 kroner på en række plastikoperationer, har løftet sløret for, hvordan hun så ud, inden hun lagde sig under kniven. Det skriver Daily Star.

Jessy Bunny, der tidligere hævdede, at hendes besættelse af at ligne en Barbie-dukke var hendes forældres skyld, plejede at se markant anderledes ud, end hun gør i dag.

Læs også

Sådan slipper du af med dug og kondens på indersiden af vinduerne

På et billede, hun for nylig har delt, kan man se, hvor stor forandring, der er sket, efter hun har brugt en mindre formue på at få lavet plastikoperationer.

Derfor er det også noget, der står i stor kontrast til hendes nuværende 'Barbie'-look. Derudover har hun delt billeder af, hvordan hun så ud, inden hun fik lavet en brystforstørrende operation.

Foto: Instagram

"Åh, Gud... Jeg kan ikke genkende mig selv på gamle billeder. Jeg har slet ingen bryster. Bare en ynkelig A-skål," lød det fra Jessy.

"Og jeg synes også, jeg ser meget trist ud, fordi jeg ikke kunne være den 'bimbo', jeg altid har ønsket at være."

Jessy, der er fra Tyskland, men bor i Wien, betaler for sine mange indgreb og operationer ved at sælge billeder og videoer på platformen OnlyFans.

Til trods for, at hun blot er 20 år gammel, har hun allerede fået lavet to brystforstørrende operationer, en større bagdel, hageoperation, fedtsugning samt fillers i læber flere gange.

Foto: Instagram

Og for nylig delte hun billeder på Instagram, der viser, hvordan hun har ændret sig fra 2018 til nu.

"Sikke en fantastisk transformation," er der en person, der har kommenteret på billederne, men en anden skrev: "Fantastisk rejse indtil videre."

"Kan ikke vente med at se, hvor opgraderet og pumpet du vil være i 2026," lød det fra en tredje.

Foto: Instagram

Tidligere har hun også delt billeder af, hvordan hun så ud, da hun var yngre. På dette billede kan man se hende med mørkt hår, mens hun på billedet ved siden af viser sine nye læber og bryster.

"Kan ikke tro, at det er den samme person," er der en person, der har kommenteret på billedet.

De mange indgreb og operationer har naturligvis betydet, at hun slet ikke ligner sit gamle jeg. Hertil har det også givet hende et mere iøjnefaldende udseende.

Foto: Instagram

"Når jeg går på gaden, stirrer alle på mig," siger hun.

"Jeg kan godt forstå det, da jeg ikke blot har de største bryster og den mest forbedrede krop i Wien. Jeg har også de største bryster i hele Østrig."

"Nogle kommer med grimme kommentarer, og andre vil gerne tage et billede. En sjov ting er, at mange kvinder på gaden elsker mit look, hvilket gør mig meget glad."

Læs også

Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

 

 

Dagens Gossip