Harry efterlod den royale familie i chok på grund af krav få timer før Dronning Elizabeths død

11/04/2023 12:48

Henrik R

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prins Harry "chokerede" den kongelige familie under dronningens død på grund af krav, han stillede om sin kone Meghan Markle. Det hævder en ny bog.

Mest læste i dag

Hertugen af Sussex efterlod Buckingham Palace overraskede og kunne have ankommet til hendes dødsleje flere timer før ifølge bogen "Our King: Charles III" af Robert Jobson.

Harry og Meghan var allerede i Storbritannien for at deltage i WellChild Awards, og det var tilfældigt, at deres tilstedeværelse i Storbritannien faldt sammen med dronningens forværrede helbred.

Efter at have fået nyheden hoppede prinsen på et fly til Skotland for at prøve at være ved hendes sygeleje, før hun døde, men missede en mulighed for at komme med et tidligere fly sammen med sin bror prins William, da han stillede et særligt krav.

Han krævede nemlig, at Megan Markle skulle deltage. Det skriver mediet DailyStar.

"Hvad angår prins Harry, dukkede han ikke op før lige før kl. 20. Tætte kilder sagde, at han havde besluttet ikke at flyve op til Skotland sammen med sin bror og onkler efter en uenighed om hans kone, Meghan."

"Da Harry insisterede på, at hun skulle ledsage ham, var det hans far, Kong Charles, der fortalte ham, at hun ikke kunne komme med."

Familien forstås at have været "chokeret over Harrys opførsel".

I stedet måtte Harry tage et andet fly, og han fik beskeden om sin bedstemors død via sin telefon i flyet.

"Da flyet begyndte at sænke sig, så jeg min mobiltelefon lyse op. Der var en besked fra Meg: 'ring mig, så snart du læser dette'. Jeg tjekkede BBC's hjemmeside. Min bedstemor var død. Min far var konge." skriver prins Harry i sin egen på 'Spare', hvorefter han slutter med, at han iførte sig et sort slips og trådte ud af flyet i tungt regnvejr.