Harry Styles chokerer fans med nyt hårløst look

10/11/2023 11:24

Kamille Isaksen

Underholdning
Foto: Wikipedia Commons / Youtube
Foto: Wikipedia Commons / Youtube
Sangeren Harry Styles chokerer fans med sit nye hårløse look.

Mest læste i dag

Superstjernen Harry Styles har vakt en del opsigt med sin seneste optræden. "Fine Line"-sangeren, kendt for sine ikoniske krøllede lokker, debuterede med et helt barberet hoved ved U2's Las Vegas Sphere-koncert i Nevada.

Set blandt publikum sammen med skuespilleren Taylor Russell, som han har været knyttet til siden juni, har Harry Styles' nye skaldede look overrumplet fans og internettet.

Transformationen, som først blev rapporteret af TMZ torsdag, har udløst en bølge af reaktioner på X, tidligere kendt som Twitter. Fans af den 29-årige stjerne har udtrykt alt fra chok til forfærdelse over hans nye hårløse stil. En bruger beklagede tabet af Harry Styles' hår og sammenlignede det med U2's uopfordrede album på telefoner, mens en anden udtrykte vantro over den pludselige ændring.

Nogle fans har endda på humoristisk vis krævet, at Harry Styles undgår offentlige optrædener, indtil hans hår vokser ud igen, hvilket fremhæver dybden af ​​deres tilknytning til hans signaturfrisure. På trods af de blandede reaktioner er det ikke alle, der er forstyrret af denne ændring. Nogle spekulerer på, at det kan betyde begyndelsen på et nyt kapitel eller æra for stilarter.

Denne spekulation er drevet af sangerens tidligere beslutning om at klippe sit hår for en frisk start. Midt i fans reaktioner har nogle påpeget, at der er vigtigere emner at diskutere end Harry Styles' klipning.

Andre antydede humoristisk, at han kunne have tjent enormt ved at sælge sine berømte lokker.

Se den omdiskuterede video her: