Heino Hansen med stor afsløring: Vender tilbage i nyt tv-program

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

17/06/2024
Underholdning
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Seerne kan godt begynde at glæde sig.

Dagens topnyheder

Den populære komiker Heino Hansen har for alvor slået sit navn fast i den danske tv-verden.

Efter at have stjålet rampelyset i TV 2's hitshow 'Forræder', hvor hans deltagelse skabte stor respekt trods et nederlag i finalen, er Heino nu klar til at tage seerne med på nye eventyr.

I skrivende stund kan man opleve Heino og hans kone i programmet 'Jaget vildt', hvor de på imponerende vis undslipper efterforskerne. Programmet har været et stort hit blandt seerne, og det skyldes især Heino og konens stærke samarbejde.

Selvom "Jaget vildt" er blevet et seerhit, er Heinos blik allerede rettet mod sit næste tv-projekt.

I en nylig Instagram-story løfter Heino sløret for, at han vender tilbage til sin 'Forræder'-kanal, TV 2, for at deltage i programmet 'Jo færre jo bedre'. 

Det skriver HER&NU.

Denne gang er han dog ikke alene. På et billede delt på de sociale medier kan man se, at han skal konkurrere sammen med Thomas Warberg mod andre kendte navne som Mikkel Klint Thorius, Natasha Brock, Michael Schøt og Michael 'MC' Christiansen.

Mens detaljerne om det nye program stadig er sparsomme, er der ingen tvivl om, at der er mange danskere, der glædes over nyheden om Heino Hansens medvirken i underholdningsprogrammet.