Hele 3 kendisser ud af 'Korpset' efter i går

Foto: Lars E/TV 2

Tre deltagere måtte trække sig fra 'Korpset' i mandagens program.

Det populære tv-program ‘Korpset’ høster mange tv-seere uge efter uge. I denne sæson er der sket det twist, at det ikke er tilfældige danskere, der skal prøves af, men i stedet kendisser.

Alt fra tidligere professionelle sportsfolk til skuespillere og dessertkokke er med i denne sæson af ‘Korpset’, og selvom det er vidt forskellige personligheder med vidt forskellige styrker, så holder instruktørerne ikke igen.

Læs også

Slut med AstraZeneca-vaccinen

Kendisserne bliver presset til fulde, og det har resulteret i, at flere har måtte udgå af programmet.

Først var det den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson, der blev pillet ud, da han ikke kunne følge med på en løbeøvelse, men i går blev intet mindre end tre deltagere hevet ud af programmet.

En person valgte selv at melde fra, mens de to andre blev bedt om at forlade programmet af Korpset-lægen.

Frygtede for karrieren

I gårsdagens udsendelse var den første til at trække stikket, danser Frederik Nonnemann, der blandt andet er kendt fra Vild med Dans.

Tidligt i programmet blev han tilset af en læge, der dog ikke mente, at smerterne i hoften kunne udvikle sig til at påvirke hans dansekarriere.

Frederik Nonnemann fortsatte derfor, og gjorde sig endda bemærket, så han fik ros af instruktør Rune. Senere på dagen valgte Frederik Nonnemann dog at trække sig, da smerterne fortsatte og han var bekymret for, at det kunne påvirke hans dansekarriere.

Skulderen gjorde for ondt

Den næste deltager der forlod konkurrencen, var fitnesstræneren Cecilie Lind.

Hun var begyndt at få store problemer med sin skulder, så hun blev også tilset af lægen. Han meldte, at hun kunne fortsætte, men at hun skulle holde skulderen i bevægelse.

I løbet af øvelserne kunne Cecilie Lind bruge sin krop mindre og mindre, og det resulterede i, at de andre var nødt til at arbejde hårdere.

Instruktørerne valgte derfor at hive Cecilie Lind ud af programmet.

Hårdt kæmpende Hamburger fik smertestillende sprøjte

Den sidste deltager der måtte forlade programmet, var den tidligere cykelrytter Bo Hamburger.

Bo Hamburger havde ellers imponeret i mange øvelser trods sin forholdsvis smalle fysik. Udholdenhed var der dog masser af, og det var en tydeligt skuffet Bo, der blev tvunget til at forlade konkurrencen, da hans krop pludselig sagde fra.

Da deltagerne sad i lastbilen ved slutningen af dagen, kollapsede hans krop pludselig. Lægen blev tilkaldt, og gav en smertestillende sprøjte, hvorefter man så Bo Hamburger blive båret ud på en båre.

Det var ikke helt tydeligt, hvad der sendte Bo Hamburger ud af konkurrencen, men han fortalte dog, at det er noget, han har oplevet før.

De tilbageværende deltagere i ‘Korpset - Gjort af det rette stof’ er:

Dessertkok - Christel Pixi

Skuespiller - David Owe

Bokser - Dina Thorslund

Tidl. håndboldspiller - Rikke Hørlykke

Komiker - Mazen Ismail

Tidl. Svømmer - Sarah Bro

Skuespiller - Søren Vejby

Tidl. Skiløber - Sophie Fjellvang-Sølling

Læs også

Connie chokerer eksperterne i Luksusfælden: Drømmer om at få brystkræft

 

 

 

Dagens Gossip