Vanvittig præmie til vinderen af X Factor i år

Vinderen af dette års X Factor kan se frem til nogle vilde præmier. Foruden en pladeaftale får de nemlig et legendarisk ophold og en optræden på en af Danmarks største festivaler.

I aften klokken 20:00 sendes der X Factor, og mens de tre dommere i løbet af de seneste måneder har skulle finde frem til de kandidater, de mener, har de største chancer for at vinde, så er vi nu kommet frem til det første liveshow.

Det betyder også, at vi er et skridt tættere på at finde vinderen af X Factor 2019, som samtidig vil være den første vinder, siden at konceptet rykkede fra Danmarks Radio til TV2.

Vilde oplevelser til vinderen

Det er dog ikke kun kanalen hvor programmet sendes, der har ændret sig i forhold til sidste sæson, det har den præmie også, som vinderen af programmet får. Helt traditionelt får vinderen den eftertragtede pladekontrakt hos Sony Music, men derudover kan vinderen også se frem til et par andre vilde præmier.

For det første får vinderen af X Factor 2019 blandt andet et to ugers ophold i det ret så legendariske Sonic Vista Studio på Ibiza, hvor store stjerner som Lady Gaga, Pet Shop Boys og 50 Cent blandt andet har indspillet musik.

Foruden den oplevelse så kan vinderen også se frem til at skulle stå på scenen ved dette års Smuk Fest i Skanderborg til august. Det er således også første gang, at en X Factor vinder kommer til at stå på scenen ved en af de største festivaler i Danmark.

”Der er ingen tvivl om, at det er en præmie, som vi er stolte af. Det er første gang nogensinde, at vinderen af 'X Factor' kommer til Ibiza og indspiller i det legendariske studie Sonic Vista, ligesom det også bliver første gang, at vinderen står på scenen ved en af Danmarks mest populære musikfestivaler,” det fortæller Dorte Borregaard der er underholdningsredaktør på TV2 ifølge Se og Hør.

Deltagerne der har mulighed for at vinde de nævnte præmier er følgende.

Benjamin Rosenbohm, Kristian Kjærlund, Maria & Bea, Live Vogel, Echo, Andrea Brøndsted, Gina Michaells, Patrick Smith, Dr. Rolf & Kanylerne.

Læs også

De kommer fra ghettoen i Sønderborg – Nu vil de tage X-Factor med storm

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip