Her er deltagerne til Stormester Sæson 3

Privatfoto: Mark Le Fevre

Det bliver højst sandsynligt til foråret, at danskerne kan se frem til en underholdende omgang Stormester på deres tv. Herunder kan vi fortælle hvilke kendte danskere, der kommer til at deltage i programmet i år.

Det er altid et stort hit, når danske tv-kanaler formår at lave deres egne originale programmer. Det lykkedes i den grad for Tv2, da de producerede tv-programmet ‘Stormester’ med Lasse Rimmer som vært.

Her skal fem kendte danskere igennem et hav af sjove opgaver, hvor der aldrig kun er EN korrekt måde at løse opgaven på. Programmet er ofte hylemorsomt, og danskerne har virkelig taget det til sig.

Læs også

Kun i Danmark: McDonalds lancerer vild juleoverraskelse på menuen

Derfor blev der også hurtigt lavet en sæson 2, og da den var overstået, kom der hurtigt en nyhed om, at der også vil blive lavet en sæson 3 af det populære program.

Det program er de netop ved at filme, og i den anledning er de også ved at søge publikummer til programmet. I ansøgningen fortæller produktionsselskabet Metronome også, hvilke fem kendte der deltager i programmet i sæson 3. 

Dette er deltagerne til sæson 3 af Stormester

Blandt deltagerne i denne sæson får Lasse Rimmer og Mark Le’Fevre besøg af to komikere, to skuespillere samt en tv-vært. De fem kendte er således.

Heino Hansen. Stand-up-komiker.

Victor Lander. Stand-up-komiker.

Lise Baastrup. Skuespiller

Jesper Groth. Skuespiller

Sarah Grünewald. Tv-vært.

Ovenstående er de fem skuespillere, der skal deltage i det humoriske tv-program, og du kan blive publikum til programmet, hvis du ønsker. Der bliver filmet i Hofteatret den 15 og 16. januar samt 20. og 21. januar.

Du kan læse mere om det her:

Tidligere deltagere

Som tidligere nævnt har der været to sæsoner af Stormester, og dermed har to kendte danskere allerede vundet de to første sæsoner.

I den første sæson af Stormester var deltagerne Christian Fuhlendorff, Lina Rafn, Nikolaj Stokholm, Ruben Søltoft og Julie Ølgaard. Dette program blev vundet overlegent af Christian Fuhlendorff.

I anden sæson var deltagerne Sofie Linde, Thomas Warberg, Melvin Kakooza, Stephania Potalivo og Jacob Taarnhøj. Dette program blev overlegent vundet af Sofie Linde.

Det forventes at sæson 3 af Stormester bliver sendt i foråret 2020.

Læs også

Så længe lever en edderkop i din støvsuger

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip