Holdt det skjult før finalen: Det fejlede Mikkel Hansen

Foto: Shutterstock.com

Der var blevet hemmeligt holdt før finalen, men nu har de meldt ud, hvad Mikkel Hansen fejlede, før han gik på banen i VM-finalen mod Frankrig.

De fleste danske tv-seere havde formentlig regnet med, at Mikkel Hansen skulle være den afgørende faktor i VM-finalen mod Frankrig.

Det var dog ikke tilfældet, og den nu tredobbelte verdensmester lykkedes blot med at få bolden i mål en enkelt gang under gårsdagens finale.

Læs også

'24-timer'-stjerne død: Blev kun 45 år

Efter kampen afslørede Mikkel Hansen selv til TV2, hvorfor han ikke var i helt samme gear, som han plejer. Stjernen havde nemlig problemer med sit knæ, inden han gik på banen.

"Ja, det var ikke helt super. Jeg har haft et overstræk, som har gjort, at der er lidt meget væske i knæet. Det gør, at jeg spiller med en optapening" fortalte han til TV2 efter kampen.

Mens Mikkel Hansen ikke havde sin bedste kamp mod Frankrig, så var der uventet opblomstring til Rasmus Lauge, der har siddet ude med skade længe under denne slutrunde.

Ud af det blå kom han ind og nærmest afgjorde kampen på egen hånd, da han scorede intet mindre end 10 mål. Han blev dermed kampens topscorer og ligeledes kampens spiller i finalen, som Danmark vandt med 34-29.

Herunder kan du se højdepunkter fra finalen.

 

Læs også

Frys et æg før du kommer det på panden: Du falder bag over, når du ser hvorfor

 

 

 

Dagens Gossip