Hudløs ærlig Jennifer Lopez smider make-uppen: Se hendes 'ægte' udseende

Foto: Shutterstock.com

Jennifer Lopez giver sine følgere et sjældent indblik i, hvordan hun ser ud uden make-up.

Den 53-årige Hollywood-skønhed Jennifer Lopez viste sin naturlige skønhed frem i et nyt opslag på sociale medier, hvor hun delte en makeup-fri hudplejevejledning.

I videoen, der er uploadet til JLO Beauty Instagram-side, brugte J-Lo sine egne produkter, mens hun gav den glamourøse tutorial.

Hun fortalte sine følgere: "Mange af jer har spurgt, hvad der er mit hurtige fem-minutters look, og jeg kalder det Bronx gudindeglød, og det er fire nemme trin." fortæller hun.

Lopez anvendte serum på sit ansigt og sagde: "Dette er til, når du har brug for at gøre dig virkelig hurtigt klar til en sjov 'girls night out', og det skal ikke være for besværligt.

Foto: Instagram

J-Lo anvendte derefter nogle af hendes fugtighedscremer på ansigtet, før hun tilføjede øjencreme til hendes øjenlåg, hage og panderynker. Hun fuldendte sit dugfriske look med et strejf af læbepomade og sagde:

"En lille smule læbepomade har aldrig skadet nogen." fortæller hun.

Hun glattede derefter hårene ved sin hårgrænse og tilføjede:

"Hvis du virkelig vil tage det til et 'nyt niveau' skal du bare lægge babyhårene lidt ned."

Foto: Instagram

Kort efter at have delt vejledningen på sociale medier, blev Jennifer oversvømmet med komplimenter fra hendes begejstrede følgere.

En beundrende fan skrev: "J-Lo, mange tak for dette. Elsker dig." En anden superfan bemærkede: "Du ser altid så godt ud," mens en tredje tilføjede: "Ingen gør det helt som dig."

Dette sker få dage efter, at Hollywood-kendisen blev fotograferet nær ABC-studierne i New York City iført et smukt monokromt ensemble med en lang grå frakke og en matchende dragt.

Foto: Instagram

 

Læs også

Gav 20.000 kroner i drikkepenge: Så blev han sagsøgt af restauranten

 

.

Dagens Gossip