Husker du Grunk fra Krummerne? Sådan ser han ud i dag

Pressefoto: Krummerne

'Grunk' fra Krummerne var med i tre film og en julekalender, inden skuespillet blev lagt på hylden. I dag er han dog blevet en stor stjerne i et helt andet fag.

Da Krummerne fik premiere tilbage i 1991, blev filmen med det samme et kæmpehit, og det samme var tilfældet med de efterfølgende to film og julekalenderen fra 1996.

Læs også

Chok før VM-start: Det danske håndboldlandshold er ramt af corona

Mens karateren 'Krumme' havde hele tre skuespillere bag sig, så var der til gengæld kun en skuespiller, der spillede Grunk. Han hedder til dagligt Lukas Forchhammer, og han gik hen og blev den mest kendte af alle skuespillerne. Det var dog ikke for sit skuespil, men i stedet for sin karriere som musiker.

Lukas Forchhammer er nemlig bedst kender under navnet Lukas Graham, - bandet han er forsanger i - som har lavet hits verden over.

Foto: Instagram/LukasGraham

Det første skridt på vej mod stjernerne blev dog taget i en alder af blot 3 år, da Lukas Forchhammer fik rollen som Grunk i Krummerne.

Allerede året efter var Forchhammer atter engang på lærredet i biograferne landet over, da han var med i Krummerne 2: Stakkels Krumme.

I 1994 var der premiere på Krummerne 3 - Fars gode idé, og her var Lukas Forchhammer også med. Det var også tilfældet to år efter, da der blev sendt 24 afsnit i julekalederen Krummernes Jul.

Foto: Instagram/LukasGraham

Efter Krummerne var Lukas Forchhammer ikke længere at se på lærredet eller i tv. Det var først i 2012, at danskerne igen stiftede bekendtskab med Lukas Forchhammer, da han udgav sangen Drunk in the Morning med sit band, Lukas Graham.

Lynhurtigt begyndte danskerne at holde af musikken, og så gik der ikke længere før det endelig gennembrud kom med sange som Ordinary Things og Criminal Minds.

Foto: Instagram/LukasGraham

Det var dog først i 2015, at Lukas Forchhammer blev stor i udlandet, da sangen 7 Years strøj til tops på hitlister over hele verden. Her seks år senere er der stadig fuld gang i bandet Lukas Graham, der fortsætter spytter hits ud. Det seneste album fra Lukas Forchhammer og Co. var The Purple Album fra 2018, men et nyt album ventes på vej inden længe.

Lukas Forchhammer er i dag 32 år gammel, og tidligere på året blev han far til sit barn nummer to.

 

Læs også

Mette Frederiksen: Situationen er desværre for alvorlig

 

 

Dagens Gossip