Husker du tv-helten 'MacGyver'? Sådan ser han ud i dag

30/03/2023 14:30

Henrik R

Underholdning
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Husker du actionhelten 'MacGyver', der altid havde en opfindelse klar til at løse en hæsblæsende situation? I dag er han 73 år gammel, og ikke overraskende er han ikke til at kende.

Mest læste i dag

Et af de mest ikoniske tv-programmer fra 80'erne var "MacGyver". Den actionfyldte eventyrserie handlede om en hemmelig agent, der overlevede farlige situationer ved at bruge de ressourcer, han havde til rådighed. Den amerikanske actionhelt blev også et kæmpehit i Danmark, da serien blev sendt herhjemme.

Selvom de fleste af hans opfindelser var temmelig usandsynlige, lod seerne sig underholde af serien. Dette skyldtes i stor grad skuespilleren Richard Dean Anderson, der spillede MacGyver.

"MacGyver" lever videre i folks erindring, hvad enten det er gennem genudsendelser i tv eller parodier i programmer som "Saturday Night Live". Men hvad skete der egentlig med Richard Dean Anderson efter seriens succes?

Anderson vil altid være kendt for sin rolle som MacGyver, men han har også haft en imponerende karriere uden for serien.

Han voksede op i Roseville, Minnesota, og hans efternavn, Anderson, stammer faktisk fra hans finsk-svenske rødder på farsiden.

Som barn drømte Anderson om at blive professionel hockeyspiller, men hans karriere stoppede, da han brækkede begge arme.

"Jeg brækkede begge arme som 15-årig, og den ene arm sendte mig på hospitalet i to måneder", har Anderson sagt til mediet Stuff.

I stedet udviklede han en interesse for musik kunst og skuespil.

Inden sin tid i "MacGyver" havde Anderson allerede etableret sig som en anerkendt og populær tv-skuespiller. Han havde roller i sæbeoperaen "General Hospital" og tv-serien "Seven Brides for Seven Brothers", samt gæsteoptrædener i "The Facts of Life".

Han var endda på tale til hovedrollen i "Die Hard", men den gik som bekendt til Bruce Willis. Det hele store gennembrud for Anderson kom dog som Angus MacGyver.

Sådan ser han ud i dag

I dag er Richard Dean Anderson 73 år gammel, og meget naturligt har han også forandret sig en del over de sidste 40 år. Herunder kan du se billeder fra skuespillerens Instagram-profil, så du er helt opdateret på, hvordan han ser ud i dag:  

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Jeg lever virkelig et privat og tilbagetrukkent liv. Huset, som jeg har bygget til mig selv her i Malibu, er det perfekte hus for mig. Jeg har mine hunde, men jeg kommer ikke ud og møder folk. Jeg kan ikke lide bar-scenen, og jeg er ikke en fest-fyr – det har jeg fået nok af i min ungdom," har han fortalt til mediet Stuff.