I AFTEN: Date mig Nøgen sæson 2: Se de 'nøgne' deltagere her

Foto: Tv2 Zulu

I aften er der premiere på sæson 2 af det populære datingprogram 'Date Mig Nøgen'. Ibi Makienok er tilbage som vært, og du har mulighed for at se flere af de nye deltagere herunder.

Så er det i aften, at der populære program ‘Date mig Nøgen’ vender tilbage på dansk tv. Den første sæson af tv-programmet var et kæmpe hit, og derfor er det også naturligt, at der skulle produceres en sæson 2 af ‘Date mig Nøgen’

I 2018 var en af de mest googlede sætninger i Danmark ‘ Kommer der Date Mig Nøgen i Danmark’? Mindre end et år efter fik danskerne svar på deres søgninger, da den første sæson af programmet rullede over tv-skærmen.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

Det blev et af de mest sete programmer på tv-kanalen nogensinde, og programmet høstede masser af os, men også noget ris hos dele af befolkningen, der ikke kunne forstå, at unge mennesker skulle ‘udstille’ sig selv på den måde.

Programmet fik dog særligt ros for, at det er vidt forskellige danskere der valgte at stille op. Det var derfor ikke blot ‘modeller’ som var blevet castet til programmet, men alle former for kropsidealer.

Ingen var for høje, lave, tykke eller tynde til programmet, der også havde deltagelse af forskellige etniciteter og seksualiteter. I den kommende sæson af ‘Date mig Nøgen’ kan tv-seerne også forvente, at der er plads til mangfoldigheden i programmet, hvor man i en trailer kan se, at en deltager både får valgmuligheden mellem at vælge mellem mænd eller kvinder.

Det var dog ikke kun blandt tv-seerne, at ‘Date mig Nøgen’ blev populært, det gjorde det også i Tv2-programmet Natholdet, hvor vært Anders Breinholt ‘hyldede’ de finurlige poseringer, som deltageren bliver bedt om at lave i programmet, når de ryger ud.

Du kan se dem herunder:

Se flere af de nye deltagere her

Der er i aften klokken 22:00 på TV2 Zulu, at ‘Date mig Nøgen’ sæson 2 får premiere. Det er igen med den fremragende vært, Ibi Makienok, der selv har været ude med store roser for mangfoldigheden i programmet.

Trods at det er i aften, at der er premiere på sæson 2 af det populære datingprogram, så er det meget begrænset, hvad TV2 Zulu har sendt ud af pressemateriale og trailers.

Der er dog kommet en enkelt en, hvor der er mulighed for at se flere af de deltagere, som du kan se i den kommende sæson. Den trailer kan du se via linket herunder:

Se traileren til Date mig Nøgen sæson 2 

Læs også

Nej, en buttet kvinde får dig ikke til at leve længere

 

 

Dagens Gossip