Nej, en buttet kvinde får dig ikke til at leve længere

Foto: Shutterstock

Forskere fastslår nu, at mænd, der finder sammen med buttede kvinder, er 10 gange lykkeligere end andre mænd.

Opdatering: Vi har tilbage i 2017 skrevet denne artikel omkring, at mænd der er sammen med buttede kvinder er hele 10 gange lykkeligere end andre mænd. Derudover skulle de også leve længere.

Artiklen blev skrevet på baggrund af et forskningsprojekt foretaget af to forskere fra Universidad Nacional Autonoma de Mexico (UNAM). Vi har citeret historien fra andre medier, men desværre har vi ikke været grundige nok i vores research.

Vi er blevet informeret af 'Tjekdet' fra Mandag Morgen, at forskningen ikke er korrekt, og at ingen fra UNAM kender til de to påståede forskere. Der er derfor ingen evidens for, at mænd i parforhold med buttede kvinder er lykkeligere eller levere længere end andre mænd, og den påstand trækker vi derfor tilbage.

Den originale artikel lader vi blive herunder, men informationerne i den er desværre falske.

Mange kvinder mener sikkert selv, at de sagtens kunne tabe et par kilo, men nu har de endelig en undskyldning for at lade vær.

De overflødige kilo gør nemlig deres mænd gladere og sundere.

Det påstår i hvert fald en række argentinske forskere fra Universidad Nacional de Misiones i byen Posadas i Argentina.

Her har man nemlig for nylig foretaget et opsigtsvækkende studie, hvorigennem man har påvist, at mænd, der er i et forhold med buttede kvinder er hele 10 gange lykkeligere i forhold til mænd uden koner med noget på sidebenene.

Og da adskillige undersøgelser tidligere har vist, at lykkeligere mennesker også lever længere, så kan kvinders ekstra kilo indirekte være med til at forlænge deres mænds levealder. 

Læs også

Lægerne fortalte Nadia, at hun var hypokonder i årevis - men pludselig skete der noget mærkeligt med hendes vægt

Udover at øge mændenes livsglæde, så har forskerne også påvist, mænd, der er sammen med buttede kvinder, har tendens til at smile mere, ligesom de også er mere tilbøjelige til lettere at løse problemer.

Buttede kvinder er, ifølge undersøgelsen, også bedre til at forudse deres partners behov, mens de også har vist sig mindre reserverede, mere venlige og udadvendte i forhold til tynde kvinder

Dermed gør det måske ikke helt så meget, når klodsede mænd for fremtiden svarer forkert på det klassiske spørgsmål:

- Skat? Ser min numse stor ud i de her bukser?

Det er nemlig din store numse, der er med til at gøre din mand ekstra lykkelig.

 

Dagens Gossip