I aften ryger han ud af X Factor

Det kom som en rigtig stor overraskelse, at Andrea Brøndsted måtte forlade X-Factor i sidste runde, hvor de fleste ellers havde dømt Patrick Smith ude. I aften er der dog meget lille sandsynlighed for, at vi får endnu en overraskelse at se.

Det kom som en rigtig stor overraskelse for mange, at Oh-land valgte at sende Thomas Blachmanns Andrea Brøndsted ud til fordel for Ankerstjernes Patrick Smith. Danskerne og bookmakerne havde på forhånd dømt ham ude, og det var med god grund, da han indenfor de første to liveprogrammer allerede var endt i farezonen.

I aften skal vi til det tredje X Factor-liveshow, og der tyder alt på, at det ikke kommer til at række længere for den unge Patrick Smith. De to gange i farezonen kombineret med det faktum, at Ankerstjerne pt. er den eneste dommer, der ikke har mistet en deltager, peger i den grad på, at Patrick Smith får lov til at synge for sidste gang i talentprogrammet i aften.

Hos Danske Spil har de også sat oddset på et Patrick Smith exit utrolig lavt, og de vurderer, at der er op mod 70 % chance for, at han må vinke farvel i aften.

”Det store spørgsmål bliver, om hans sangvalg kommer til at passe bedre til ham, end vi har set de sidste to uger. Her har hans sang til farezonen været mere velvalgt, end hans sang til showet. Vi tror dog ikke på, at han holder en uge ekstra, og derfor giver vi odds 1,33 på, at han ryger ud, hvilket svarer til 70 % sandsynlighed.” fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig hos Danske Spil.

Er det nu Maria og Bea kommer i farezonen?

Indtil videre har de sønderjyske ”ghetto-piger” charmeret sig ind på befolkningen med deres helt egen stil, hvor de især inden de første liveshows fuldstændig chokerede danskerne med deres ’anaconda’ sang. Her fik man virkelig smag for, at de to piger rent faktisk kan synge, og de er derfor gået smertefrit videre til det tredje liveshow.

Legen kan dog snart være forbi for de to piger med attitude, for det er meget vel deres tur til at ende i farezonen snart. Danske Spil vil bestemt ikke blive overraskede, hvis de to piger kommer i farezonen i aften, selvom det formentlig bliver Oh-lands gruppe, ’Echo’ der tager turen i første omgang.

”Den attitude og popularitet, som Maria og Bea allerede nu har opnået, tror vi gør, at de redder sig fri fra farezonen, og derfor vurderer vi, at det bliver Echo, som står i farezonen til odds 2,05, mens Maria og Bea giver odds 2,50 til at stå i farezonen,” fortæller Peter Emmike Rasmussen.

Om Danske Spil får ret i aften, bliver spændende at se. Står det til dem, så er det altså et klart exit til Patrick Smith, hvor Echo får lov at overleve på hans bekostning. I næste uge vil det så være Echo, der er store favoritter til at forlade programmet, mens Maria og Bea nok må give den gas med en ekstra sang i farezonen.

Læs også

Helt vildt: Ghetto-twerk pigerne har store chancer for at vinde X Factor

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip