I aften starter Eurovision Song Contest - Danmark er LIGE på vippen til finalen

Foto: Amir Cohen / Reuters / Ritzau Scanpix

Der bliver spænding for alle pengene, når Leonora og Danmark skal i aktion ved den 2. semifinale under dette års Eurovision Song Contest. Bookmakerne mener næsten, at det er en 50/50, men oddsene er på Danmarks side.

I dag starter Eurovision Song Contest 2019, der afholdes i Tel Aviv, Israel, efter at karismatiske Netta vandt forrige år med sin sang Toy. Den første semifinale skydes i gang i aften, men vi må lige have tålmodighed indtil torsdag, hvor Danmark skal i aktion.

Danskerne valgte nemlig i februar at sende Leonora af sted, da hun løb med titlen som vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2019 med sangen ‘Love is Forever’

Det helt store spørgsmål er dog, om Danmark skal deltage i den helt store musikfestival, når finalen finder sted på lørdag, eller om det bliver et skuffende år, hvor danskerne i stedet må sidde og heppe på naboerne fra Sverige og Norge.

Læs også

Han vandt 19 millioner i Eurojackpot, men ændrede livet for mange andre

En ting er dog helt sikkert. Semifinalen på torsdag med dansk deltagelse kommer til at blive en neglebider af de helt store. Danmark er nemlig lige på vippen, hvad angår forudsigelserne, om de kommer i finalen eller ej.

Hos bookmakerne er de nemlig meget i tvivl om, hvorvidt Leonora er stærk nok med sin ‘Love is Forever’ eller om hun går tabt blandt de mange kærlighedssange.

Leonora klarer den LIGE!

Skal vi tro bookmakerne, så kan vi dog godt begynde at glæde os på en dansk deltagelse i finalen i Tel Aviv på søndag. Hos LeoVegas er de nemlig af den overbevisning, at Leonora og Danmark går videre til finalen.

I skrivende stund tilbyder de odds 1.72 på, at Leonora kvalificerer sig til finalen på lørdag, mens de giver odds 2.00 på, at hun ikke gør. Bookmakeren hælder derfor mod, at oddsene er på danskernes side, men at det til gengæld bliver en meget snæver duel.

Se odds på Leonora til Eurovision lige her -->

LeoVegas er til gengæld ikke et sekund i tvivl om, at Leonora IKKE går hen og vinder Eurovision Song Contest 2019. Skulle det ske, så belønner de med hele odds 101.00 gange indsatsen igen.

Lidt større sandsynlighed er der for, at Leonora ender i top 3. Det kan man få odds 34.00 gange pengene på igen, mens en top 10 placering vil kaste odds 6.00 af sig.

Odds på Eurovision Song Contest 2019

Mens Leonora og Danmark har brug for alle de krydsede fingre de kan få, hvis det skal lykkes med en sejr i Eurovision Song Contest, så er der anderledes stor tiltro til, at det bliver Holland, der løber med titlen.

Dermed kunne det tyde på, at folk kan booke billetter til Amsterdam, hvor den store sangkonkurrence efter alt at dømme skal afholdes næste år, hvis bookmakerne får ret i deres spådom.

Holland står nemlig som favorit, hvor de blot giver odds 3.25 gange indsatsen igen til at vinde. Det er Duncan Laurence, der stiller op for Holland med sangen Arcade, og det er da også til at forstå, at den hollandske sanger er favorit, når man hører hans sang.

Hør Duncan Laurences sang her:

 

Skulle det ikke blive Holland der tager titlen, så kunne det meget vel blive vores svenske naboer. John Lundvik der synger sangen ‘Too Late For Love’ er nemlig også helt i top hos bookmakerne.

LeoVegas giver således odds 6.50 gange indsatsen igen, hvis svenskeren vinder Eurovision 2019.

Hør John Lundviks sang her:

 

Udvalgte odds på Eurovision 2019

Foruden favoritterne Holland og Sverige, og naturligvis det høje odds på Leonora, så kan du se udvalgte odds på dette års sangkonkurrence her.

Frankrig: Odds 9.00
Rusland: Odds 9.00
Island: Odds 31.00
Norge: Odds 67.00
Spanien: Odds 81.00
Portugal: Odds 101.00
Tyskland: Odds 201.00
Storbritannien: Odds 201.00
Georgien: Odds 301.00
Montenegro: Odds 301.00

Du kan finde alle odds på Eurovision Song Contest lige her -->

Hør Leonoras ‘Love is Forever’ her

Det var et stærkt felt der stillede op til Melodi Grand Prix 2019, som blev afholdt i Boxen i Herning. Flere kendisser havde blandt andet meldt deres ankomst. Sigmund der deltog i X Factor, Jasmin Gabay fra Den Store Bagedyst samt Julie Berthelsen vat blandt nogle af deltagerne.

Ikke overraskende var det også to af de tre kendisser, der endte med at gå hele vejen til top 3 i det danske melodi grand prix. Det lykkedes dog hverken Sigmund eller Julie Berthelsen at få bugt med Leonora, der hentede en flot sejr og dermed skal repræsentere Danmark på torsdag og forhåbentligt igen lørdag i Tel Aviv.

Sangen som Leonora vandt med hedder ‘Love is Forever’ og den kan du naturligvis høre lige her.

 

 

Læs også

100.000 danskere risikerer besøg af politiet - Er du blandt dem?

 

 

 

Dagens Gossip