Ikke mere Modern Family: Tv-serien stopper

Foto: Planet Photos/ABC/Ritzau Scanpix

Alt godt har desværre en ende. Sådan er det også for tv-serien Modern Family, der desværre har har filmet sin sidste episode.

Hvis du i løbet af de sidste mange år, har haft fornøjelsen af at underholde dig til Phil Dunphy, Claire, Hailey, Jake og mange af de andre karakterer i tv-serien Modern Family, så kan du godt begynde at finde tårerne frem.

Den 11 sæsoner lange tv-serie, der startede i 2009 er nemlig nået til sin ende, det afslører flere af skuespillerne på deres sociale medier.

Læs også

Apple afslører: Gør du dette, forkorter du batteriets levetid

De har netop filmet det absolut sidste afsnit i tv-serien, hvilket kort og kontant betyder, at der ikke kommer flere afsnit.

Sofia Vergara der spiller Gloria i tv-serien har skrevet “Jeg vil aldrig glemme den her serie og de her mennesker. Det var kun gode tider,” lyder det fra skuespilleren, der bliver fulgt op af et hav af de andre skuespillere, der ligeledes roser serien og deres kolleger.

En af dem er blandt andet Sarah Hyland, der har spillet den ‘uvidende’ datter Hailey, og på hendes billede står hun med din serie-søster Ariel Winther, der spiller Alex.

“Jeg elsker de her mennesker af hele mit hjerte. 11 år sammen som tv-søskende og vi tager det samme tøj på. Søskende for livet skabes, og du vil forevigt kæmpe om den samme professor,” skriver Sarah Hyland på Instagram.

En af seriens skaberer Steve Levitan, har også delt et opslag på sin Instagram, hvor han har lavet en lille film af samtlige af skuespillerne, der er med på den allersidste dag, hvor der filmes Modern Family.

Det står endnu ikke klart, hvornår de sidste afsnit af den 11. sæson bliver sendt i Danmark.

Læs også

Kiosk-ansats store fejl sikrede dansk kvinde 5 millioner kroner

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip