Ingen tvivl: Hun vinder Vild med Dans 2019

Foto: Flindt Mogens / Ritzau Scanpix

Det er ved at blive efterår, og det betyder også, at der snart begynder en ny omgang Vild med Dans. Vinderen er dog måske allerede til at forudsige nu, Danske Spil har hvert fald en klar favorit.

Det er ved at være tid til en helt ny sæson Vild med Dans. Den 12. september er der premiere på den 16. sæson af det populære danseprogram, og i går blev danseparrene afsløret.

Hele 12 par skal dyste om at blive vinderen af denne sæsons Vild med Dans, men der er et par, der spås at have væsentligt større chancer end de andre deltagere.

Læs også

Så er det afsløret: Her er danseparrene til Vild med Dans

Det er statsbookmakeren Danske Spil, der har sat odds på Vild med Dans-sæsonen og her er de ikke i tvivl om, hvem der går hen og vinder. Det laveste odds har de nemlig sat på skuespilleren Neel Rønholt, så de forventer altså, at det er hende, der går hen og vinder denne sæson af danseprogrammet.

Favoritterne i Vild med Dans

Den 34-årige skuespiller der blandt andet er kendt fra ‘Min Søsters Børn’ og julekalenderen ‘Tinkas Juleeventyr’ giver blot 4.00 gange indsatsen igen hos Danske Spil. Det svarer til, at hun ifølge bookmakeren har cirka 25 % sandsynlighed for at vinde hele programmet.

Skulle det ikke blive Neel Rønholt og hendes dansepartner Michael Olesen der vinder, så er det i stedet Jakob Fauerby og Christel Pixie, der er næst-favoritter til at vinde programmet med deres respektive dansepartnere.

De giver således 6.00 gange indsatsen igen, hvis en af de to hiver titlen som Vild med Dans-vinder hjem.

“Vi ser Neel Rønholt have gode forudsætninger for at klare sig godt. For det første er hun et af de mere kendte ansigter, og vi tør også godt sige, at vi tror, hun er rigtig populær i den målgruppe, der ser Vild med dans om fredagen. Mange af de børnefamilier, der ser med, er vokset op med at se hende i diverse film, og det kan være noget, der er med til at skabe sympati for hende,” fortæller oddsætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

De bør ikke vinde Vild med Dans

Tager man et kig i den anden ende af tabellen, så er der flere navne, der ikke bør have den helt store chance for at vinde. Hvert fald hvis man spørger oddssætteren hos Danske Spil.

Birgit Aaby er således den absolut største underdog i denne sæson af Vild med Dans, hvor man kan få 20.00 gange indsatsen igen, hvis kvinden fra Løvens Hule vinder programmet.

Modellen Oscar Bjerrehuus er der heller ikke den store tiltro til med odds 18.00, mens tv-kokken Umut Sakarya står til det samme odds. Anne Dorte Michelsen og bordtennisspilleren Michael Maze står begge til odds 15.00, mens sangeren Coco O. og Mikkel Kessler giver odds 10.00 gange igen.

Derefter kommer tv-værten Christopher Læssø og Marie Bach Hansen til odds 8.00, inden vi altså får de tre ovennævnte forhåndsfavoritter.

Hvem tror du vinder Vild med Dans 2019?

Læs også

Hun skal afløse folkekær dommer i Vild med Dans

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip