Hun skal afløse folkekær dommer i Vild med Dans

Foto: Flindt Mogens / Ritzau Scanpix

Tv2 har nu sat navn på den person, der skal erstatte Britt Bendixen i Vild med Dans-dommerpanelet. Det er en gammel kending, der tidligere har vundet programmet to gange før.

For en lille måneds tid siden kunne tv2-meddele, at den folkekære dommer Britt Bendixen ikke vil være at finde i den kommende sæson af danseprogrammet, da hun skal have foretaget en hjerteoperation.

Dermed måtte tv2 lede efter en afløser til Britt Bendixen, og det har de så fundet nu.

De skulle dog ikke lede langt for at finde afløseren til Britt Bendixen, da de valgte at tage en tidligere vinder af programmet. Den skønne Marianne Eihilt var i mange år en del af tv2-programmet, hvor hun skulle danse sammen med en kendis, og det lykkedes hende også at vinde programmet hele to gange med Robert Hansen og efterfølgende med Joachim B. Olsen.

Læs også

Vild regel trådt i kraft: Fravær i skolen = Fratagelse af børnepenge

Hun stoppede i Vild med Dans efter afslutningen i 2011, og siden da har hun måtte se med fra tv-skærmen. Nu vender hun dog tilbage i programmet, men i et lidt anden rolle.

“Jeg blev beæret over, at jeg blev spurgt, om jeg ville sidde ved dommerbordet i år. Jeg skulle lige vende det et par gange med mig selv, for jeg havde ikke set for mig, at det nogensinde skulle blive aktuelt. Men jeg har en meget ydmyg tilgang til det,” fortæller Marianne Eihilt i en pressemeddelelse fra tv2.

Vender Britt Bendixen tilbage?

Det var en dobbelt bypass-operation, der satte en stopper for Britt Bendixens medvirken i det populære program. Heldigvis gik operationen rigtig godt, og hovedpersonen selv forventer at være tilbage i hopla om to måneders tid.

“Det er en stor operation, og det har været en voldsom omgang, men jeg får det bedre og bedre for hver dag, der går, så jeg forventer igen at kunne danse fandango om godt og vel to måneder. Jeg har været så glad for alle de mange kærlige hilsner, jeg har modtaget fra de mange 'Vild med dans'-fans,” fortalte hun til tv2 efter en veloverstået operation.

Britt Bendixen havde allerede gjort det klart, at den 16. sæson af Vild med Dans ville blive hendes sidste, men operationen fik altså sat en stopper for dette. Spørgsmålet er så, om Britt Bendixen har tænkt sig at vende tilbage næste år til en ‘sidste sæson’ eller om det endegyldigt er fortid med den folkekære dommer i dansekonkurrencen.

Indtil da må vi nyde Marianne Eihilt bag dommerbordet, og der er ingen tvivl om, at den skønne danser vil bringe liv og glæde ind i programmet, akkurat som hun gjorde det, som danser.

Læs også

Så kom frygtet ændring: MobilePay indfører månedligt gebyr

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip