Janni Pedersen afslører: “Jeg er fan”

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er en bestemt person, som tv-værten Janni Pedersen afslører, at hun er fan af.

Ud over at være politisk kommentator på diverse medier, så har Søs Marie Serup også en fan i TV 2-værten Janni Pedersen. 

Det afslører Janni Pedersen i et opslag på Instagram. 

Læs også

Væltet af spørgsmål - DR-kendis slår fast: "Vi er kærester"

Her står de to sammen i anledning af, at Søs Marie Serup har skrevet en bog. 

“Udover at passe sin virksomhed, sin familie, politiske analyser i diverse medier på bl.a. Go Morgen og NEWS, har Søs Marie Serup så også lige skrevet en bog med Mikkel Faurholdt. Skaberen, Taberen, Frelseren om partiet Dansk Folkeparti udkommer på mandag. Jeg er fan og heldigvis også hendes ven,” skriver Janni Pedersen på Instagram.

Foto: Instagram @japitv2

Hun forsikrer de mange følgere om, at begge to er coronatestet. 

Tv-vært og krimiforfatter

Det er ikke kun Søs Marie Serup, der kan skrive ‘forfatter’ på cv’et.  I 2019 sprang Janni Pedersen ud som krimiforfatter med romanen ‘Vinterland’. Men hun skrev ikke bogen selv, det gjorde hun derimod sammen med sin mand journalist Kim Faber. I maj 2020 udkom de med opfølgeren ‘Satans sommer’, igen en krimi. 

"Okay så. Redaktør Anders Wilhelm Knudsen holdt den fineste tale. Og med de vilde tal. Indsalget på Satans Sommer er knap 9000 og vores første krimi Vinterland har solgt knap 71.000. Vi fik torsk, fjordrejer,asparges og jeg indtog rigelige cl hvidvin. Og en gave - der nok må blive mordvåbnet i 3’eren. Alt er godt og vi er nu forfattere til to krimier. Det er ret vildt,” skrev Janni Pedersen i et opslag på Instagram den 5. maj 2020.

Foto: Instagram @japitv2

 

Læs også

Bendtner efter brud: “Det er en gave, der siger undskyld”

 

 

 

Dagens Gossip