Janni Ree afslører nyt stort projekt: Vil belyse bagsiden af berømmelsen

Skrevet af Kamille Isaksen

21/02/2024
Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
De to tv-personligheder Janni Ree og Pernille Nygaard er gået sammen om et fælles projekt.

Mest læste i dag

Vi kender dem fra forsiden af bladene, realityverdenen og alt det midt imellem, og det er netop dette, som det hele skal handle op. 

Kendisserne Janni Ree og Pernille Nygaard har valgt at gå sammen om at skabe et unikt foredrag, der lover at tage publikum med bag kulissen af kendislivet. 

Det skriver SE & HØR

Med titlen "Rend mig i de polerede former" planlægger kendisduoen at dele deres personlige oplevelser og udfordringer, fra utroskab og kærlighed til had og vrede, på en måde, der ikke lægger skjul på noget.

For Janni og Pernille  repræsenterer dette foredrag en længe næret drøm om at åbne op og dele deres historier med et bredere publikum, og de lægger heller ikke skjul på, at de håber at nå ud i hver en krog af Danmark.

Foredraget, der varer to timer, lover at give et ærligt indblik i de to kvinders liv med alt, hvad det indebærer. Fra de glitrende højdepunkter til de dybeste lavpunkter, vil publikum få en sjælden chance for at høre om livet i rampelyset uden de sædvanlige filtre. "Du får historien om den overfladiske del af kendislivet. Hvad er fedt, og hvad er not, når du deltager i det univers," lyder det fra duoen.

En del af foredraget fokuserer på Pernille Nygaards personlige kamp med angst, udløst af frygten for hendes eksmand og de konsekvenser, det har haft for hendes forhold til deres fælles datter. Derudover vil Janni åbne op om den dom, hun fik i sin tid og dermed om tiden i fængslet. Disse dybt personlige emner vil blive behandlet i et interviewformat på scenen, hvilket også giver publikum mulighed for at stille spørgsmål og interagere direkte med Ree og Nygaard.

Prisen for disse oplevelser vil variere afhængigt af arrangementet.