Janni Ree med særlig afsløring: Det fik hun af Karsten i fødselsdagsgave

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

21/03/2024
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
På sin 50 års fødselsdag fik Janni Ree 10.000 kroner af ægtefællen Karsten, og nu afslører hun dette års gave.

Dagens topnyheder

Under en stjernespækket aften på Imperial Teatret, hvor den danske elite samledes for at fejre premieren på 'Jagtsæson 2', trådte Janni Ree ind i rampelyset, frisk fra en eventyrlig fødselsdagsfejring i Afrikas varme favn. 

Mens hendes mand, den velhavende Karsten Ree, valgte at forlænge sit ophold på det eksotiske kontinent, vendte Janni hjem for at genforenes med sine elskede hunde og det liv, hun holder af. Denne aften var hun dog ikke alene, men i selskab med en nær veninde, klar til at dykke ned i filmens verden.

Det skriver SE & HØR

Jannis 54. fødselsdag blev markeret under varmere himmelstrøg, hvor Karsten sørgede for, at fejringen blev alt andet end almindelig. Med en generøs gave i form af kontanter gav han hende friheden til selv at vælge, hvad hendes hjerte begærede: “Jeg fik nogle penge til at købe, hvad jeg ville. Noget jeg havde lyst til.”

Selvom det præcise beløb forbliver en velbevaret hemmelighed, er det ingen hemmelighed, at Janni tidligere har nydt godt af Karstens generøsitet, som da hun modtog 10.000 kroner i anledning af sin 50-års fødselsdag.

Det afslørede hun til B.T. i podcasten “Det vi taler om”.

Det parret oplevede i Afrika, var dog ikke kun præget af luksus og afslapning. Deres ophold nær Somalia var ledsaget af en konstant påmindelse om risikoen for terror – en virkelighed, der tilføjede et element af spænding og måske en smule frygt til deres eventyr. 

Karsten forventes at vende hjem til Danmark lige i tide til at fejre påsken sammen med Janni.