Janni Ree sætter ord på hed ferie med Karsten: Sov ikke i tre dage

Skrevet af Kamille Isaksen

29/03/2024
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Det var ikke meget søvn, ægteparret fik under deres tur til Afrika.

Dagens topnyheder

Man kan vidst roligt sige, at det ikke er første gang, at Janni og Karsten Ree er endt som overskrift på et af de mange danske ugeblade.

Dette skyldes, at det velhavende par nok er et af Danmarks mest populære ægtepar, som man har kunnet følge i længst tid.

Til parrets trofaste følgere kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at Janni og Karsten for nylig har været en tur til Afrika, hvor de fejrede Jannis fødselsdag. Her fik hun sig noget af en gave fra Karsten, som du kan læse mere om her:

For omtrent en uge siden var Janni Ree dog kommet hjem, mens Karsten stadig befandt sig i syden. Over for HER & NU forklarede hun hvorfor:

"Karsten er i Afrika, jeg er taget hjem uden ham. Han har godt af at være lidt længere tid dernede, og jeg vil gerne hjem til hundene og alt det andet, jeg har herhjemme, så otte dage for mig er rigeligt. Karsten har en masse og hygge sig med og passe på ham."

'Hede nætter'

Janni Ree fortæller nu til SE og HØR, at deres airconditions ikke virkede, hvilket resulterede i et par 'hede nætter':

"Jeg tror ikke, vi sov i tre dage. Det var så varmt, at vi var badet i sved. Det var helt vildt! Der var ingen aircondition, så vi blev nærmest uvenner hver dag, fordi det var så varmt."

Når man sidder i kolde Danmark kan det godt være svært at forestille sig, hvor varmt det kan være i Afrika på nuværende tidspunkt, men det faktum, at Janni Ree sikrede sig en tredjegradsforbrænding i panden på turen, fortæller en del.

"Jeg glemte at smøre mig ind med solcreme, så blev jeg fuldstændig svitset, og det blev til et sår. Så varmt var det", udtaler den tidligere forsidefrue.