Jørgen Olsen knækker da han taler om 'Noller'

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Den ene halvdelen af 'Brødrene Olsen' ville rigtig gerne tale om minderne, men det var ikke uden besvær.

I podcasten 'Du kender typen', deler den danske musiker Jørgen Olsen, den ene halvdel af Brødrene Olsen, sin beslutsomhed og passion for musik, selvom han ikke længere kan optræde sammen med sin bror Niels "Noller" Olsen.

Duoen Brødrene Olsen, der startede i 1978 og opnåede Eurovision-sejr i 2000, står nu over for en æra uden Niels "Noller" Olsen, som har kæmpet med alvorlige helbredsudfordringer, herunder en hjerneblødning og kræft i hjernen.

Under podcasten deler Jørgen Olsen rørende minder om sin bror, og da værten først fik nævnt 'Noller' kunne Jørgen ikke holde tårerne tilbage. Efter en kort pause udtalte han:

"Jeg vil faktisk rigtig gerne fortælle om det. Der er jo kraftedeme mange – er du sindssyg." Men selvom hans brors helbred ikke længere tillader dem at optræde sammen, er Jørgen Olsen fast besluttet på at fortsætte sin musikalske rejse.

Med 73 år på bagen understreger Jørgen Olsen, at alder ikke bør være en begrænsning: "En maler holder da heller ikke op med at male. Jeg synes ikke alder på den måde skal give dig nogen begrænsninger."

Ifølge SE & HØR har Jørgen Olsen nu fokus på at finde succes i Tyskland, hvor han har indspillet en ny sang, "Lights of Freedom", i samarbejde med en tysksyngende kvinde.

Læs også

Familien får taget et billede til gemmerne: Da de kigger på det bagefter, får de kuldegysninger

 

.

Dagens Gossip