Johannes Langkilde overrasker med skifte: “Det er min drøm”

Foto: DR Agnete Schlichtkrull

Nyhedsværten skifter de vante rammer ud.

Når Fællessang vender tilbage fredag den 22. januar klokken 20.00 på DR, så er det hverken med Mads Steffensen ved roret eller Phillip Faber bag pianoet.

Læs også

Jes Dorph løb rundt i lejligheden: ‘De smider mig ud’

Ved årsskiftet meldte Mads Steffensen ud, at han efter mere end 20 år stopper i DR. Phillip Faber, der var med til at etablere programmet i foråret, vender tilbage til sit oprindelige job i DR som dirigent for DR Pigekoret.

Hverken Mads Steffensen eller Phillip Faber fortsætter i Fællessang. Foto: DR

Det efterlader to tomme pladser, men kanalen har fundet nye profiler til programmet. Det oplyses i en pressemeddelelse.

Fra nyhederne til Fællessang

Til at lede seerne igennem Fællessang dukker en profil op, som seerne allerede kender fra DR’s nyheder og som vært for 'Det Politiske Talkshow', Johannes Langkilde. Det kommer måske bag på mange, men nyhedsværten har allerede et ben solidt plantet i musikken, og han glæder sig til den nye værtsrolle.

“Jeg er enormt begejstret over udsigten til at være med til at føre ’Fællessang - hver for sig’ videre. Programmet er blevet et fast holdepunkt for mange - også for mig - i en tid, hvor vi savner hinandens nærvær og selskab, og derfor er det også en ære at overtage værtsstolen,” fortæller han og uddyber:

“Samtidig er det min drøm gennem mange år at forene min passion for musik med mit arbejde som vært. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre lejlighed til at udleve den drøm end ved ’Fællessang - hver for sig’.”

Johannes Langkilde får selskab af Katrine Muff, der er komponist og musiker. Faste seere hos DR har allerede haft mulighed for at møde hende i programmet ’Fra skrål til skønsang’.

Når fællessang vender tilbage fredag den 22. januar klokken 20 på DR1 og på DRTV, er det med nye musikalske profiler i front. Komponist og musiker Katrine Muff sætter sig til pianoet, mens Johannes Langkilde indtager værtsstolen. Foto: Agnete Schlichtkrull.

Fællessang – hver for sig sendes fredage klokken 20.00 på DR1 og DRTV fra den 22. januar.

Læs også

Nu afslører Phillip Faber: Derfor stopper jeg

 

 

 

Dagens Gossip