John Travolta og Olivia Newton-John tilbage i Grease-reunion

Den ikoniske film Grease, som alle over 40 år har nydt i deres ungdom, er omgæret af et stort følge af fans. De fik noget at klappe af, da de to hovedrolleindehavere mødtes igen i rollerne som Danny og Sandy for første gang siden filmen blev skudt.

Fredag aften i West Palm Beach i Florida genskabt John Travolta og Olivia Newton-John deres ikoniske "Grease"-karakterer, Danny og Sandy.

De to kendisser kom til byen for at synge sange fra filmen og for at lave en Q & A-session på Coral Sky Amphitheatre.

Det er første gang, de to har været i deres kostumer som de to legendariske roller, siden de først skød filmen for mere end 40 år siden. Det skrev Newton-John på Instagram. Begge skuespillere offentliggjorde et foto af deres ankomst til begivenheden i fredags. Et foto, der er en hyldest til et gammel billede fra filmsettet. 

Billedet af de to, Newton-John i sin gule nederdel og matchende cardigan og Travolta i sin klassiske læderjakke, har taget Internettet med storm. 

Det er faktisk ikke længe siden, at Olivia Newton-Johns læderjakke fra filmen blev solgt på en velgørenhedsauktion for 243.200$. Alt overskuddet gik til Newton-Johns kræfts wellnesscenter i Australien.

Se videoen med deres Q&A ovenover. 

Læs også

2-årig dreng får golden buzzer til talentshow

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip