Kæmpe ændring i DR-program

Et populært DR-program kommer fra næste sæson til at undergå en stor ændring. I næste sæson må fans af DR-hittet 'Gæsten & Hesten' nemlig se Heino Hansen overtage Melvin Kakoozas rolle.

Når det populære DR-program 'Gæsten & Hesten' vender tilbage med tredje sæson til sommer, er det ikke med det sædvanlige makkerpar. Derfor bliver det ikke helt, som det plejer for fansene af programmet.

Læs også

TV-stjerne anholdt

Den populære komiker Melvin Kakooza er nemlig blevet skiftet ud med komikerkollega Heino Hansen. Det er derfor ham, der kommer til at tage med Christine Feldthaus rundt i Danmark i den kommende sæson af DR-hittet, skriver SE og HØR.

"Vi optager sæson 3 af 'Gæsten & Hesten', hvor vi er på arbejde og eventyr i kommunerne, lyder det blandt andet i opslaget," skriver Heino Hansen i teksten til et opslag på Instagram, der også byder på et billede af Christine Feldthaus og Heino Hansen selv.

"Jeg er glad for at Feldthaus headhuntede mig, hun er fantastisk at arbejde sammen med," skriver han også i teksten til sit billede, hvor han afslører, at det populære program vender retur til sommer.

Christine Feldthaus lægger heller ikke skjul på, at hun er glad for, at hun har fået selskab af den folkekære komiker. Hun har kommenteret opslaget, og her ser man, at der tydeligvis er et godt forhold mellem de to.

"Det er et stort JA herfra! Velkommen - glad for at du sagde ja," skriver hun.

I det populære DR-program rejser Christine Feldthaus og Heino Hansen rundt i det danske land, hvor de skal arbejde. Men den ene kommer dog til at arbejde mere, end den anden. Som navnet også antyder, så skal den ene arbejder 'som en hest', mens den anden skal forsøge at lave mindst muligt.

Læs også

Flertal i Folketinget siger nej til at afskaffe reservationskravet

Heino Hansen får masser af skærmtid i øjeblikket. Han er nemlig også aktuelt i TV 2-hittet 'Hvad Heinos fatter gør', hvor han og hans far er hovedpersonerne.

 

Dagens Gossip