Kæresten optog pinlig video: 'Jeg vil aldrig sove igen!'

Foto: mmclane/TikTok

En kvinde måtte se i øjnene, at ikke alle ser lige skønne ud, når de sover. En video af hende, der ligger og sover, som er optaget af hendes kæreste, er gået viralt på de sociale medier.

Det er ikke alle, der er heldige at være skønne at se og høre på, når de sover. Det har en kvinde måtte se i øjnene, efter hendes kæreste optog en pinlig video af hende, der tilsyneladende er i en dyb søvn.

Læs også

Kvinde modtager seddel fra sur nabo: "Stop med at skrige som en gris, når du har sex"

Kvinden har efterfølgende selv delt videoen på sin profil på det sociale medie TikTok, hvor hun har brugernavnet mmclane. Det skriver Daily Mirror.

"Min kæreste optog en video af mig, mens jeg sover, og nu vil jeg aldrig nogensinde sove igen," har hun skrevet i videoen, hvorefter man kan se hende sove med åben mund. Derudover kan man også høre hende snorke højlydt. 

Hvad der dog ikke er sikkert, at hun havde regnet med er, at hun ville gå viralt. Ikke blot på det sociale medier, men også adskillige medier verden over har bragt historien om den sovende kvinde.

Foto: mmclane/TikTok

Det har medført, at videoen (du kan se den her) i skrivende stund er blevet set mere end otte millioner gange. Da videoen har spredt sig som en steppebrand, stiger antallet af visninger hele tiden. Blot i dag, fredag, har den fået flere millioner visninger på TiKTok. 

Tager man et kig på kommentarsporet, er der dog lidt opmuntring til den sovende kvinde. Her kan man nemlig læse, at hun ikke er den eneste, der ikke just er en sovende skønhed. 

En bruger på det sociale medie har blandt andet skrev følgende: "Vi sover alle sådan her. Lad være med at bekymre dig. Pigerne har din ryg."

Læs også

Godt nyt til Marabou-elskere: Lancerer ny smag

En anden bruger skrev blot, at ved kommende var misundelig over, at hun kan sove så dybt: "Du sover så dybt. Jeg er misundelig." 

 

Dagens Gossip