Katastrofe: Ikke mere Friends på Netflix

Foto: Shutterstock.com

Hvis du er blandt den store del af befolkningen, der nyder en stund med dine fem bedste venner, så skal du til at få rundet af. Det lader nemlig til, at der ikke går mange måneder, før Friends forlader Netflix.

Uanset hvor mange gange du har set et afsnit før, så ved du, at du altid kan blive underholdt til et afsnit af tv-serien Friends. Det er uden tvivl en af de bedste tv-serier, der nogensinde er produceret, og det er svært ikke at holde af de seks bedste venner, der bor i midten af New York.

Hvis du er en af dem, der plejer at binge-watche Friends på Netflix, så er der dog rigtig dårlige nyheder på vej. Alt peger nemlig på, at den populære tv-serie ender med at blive taget af streamingtjenesten indenfor ganske kort tid.

De 236 afsnit der er produceret af Friends, er nemlig ejet af Warner Bros, og de har planer om at lancere deres eget streamingtjeneste, og derfor vil de fjerne tv-serien fra Netflix.

”I størstedelen af tilfældene vil det ikke være en god ide at dele aktiver, så man kan godt forvente, at Warner Bros kronjuveler højst sandsynligt vil ende på tjenesten,” lyder det fra Warner Bros. Kreative direktør, Kevin Reilly, da han udtalte sig på en pressekonference for Television Critics Association.

Med det hentyder han til, at de mest værdifulde aktiver fra Warner Bros. er noget, som de ønsker at holde på deres egen tjeneste, og dermed ikke dele det med Netflix.

Heller ikke mere Marvel på Netflix

Det er dog ikke kun Friends, som man ikke længere kan se på den store streamingtjeneste. Disney der ejer rettighederne til Marvel, er nemlig også ved at være klar med deres egen streamingtjeneste. Det betyder, at alle de kommende Marvel-titler ikke vil blive tilgængelige på Netflix.

Den nye Captain Marvel samt den kommende Avengers End Game, vil altså ikke få premiere på Netflix, ligesom de nuværende Marvel-titler heller ikke vil ligge på tjenesten meget længere.

Netflix er dermed ved at miste nogle store titler, når både Warner Bros. ser ud til at trække Friends over på deres tjeneste, og Disney samtidig trækker alle deres Marvel-titler over til sig selv.

Læs også

Advarsel: Denne telefon udsender flest strålinger

 

Dagens Gossip