Kendall Jenner viser sig frem: Smider tøjet og viser brysterne

Skrevet af Nicolai Steinicke

22/11/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
28-årige Kendall Jenner har smidt tøjet og viser sig frem.

Mest læste i dag

28-årige Kendall Jenner har smidt tøjet og viser sig frem.

I den nye Calvin Klein-kampagne beviser Kendall Jenner endnu en gang, at hun på ingen måde er sine berømte søstre Kylie (26), Kim (43) og Co. ringere, når det kommer til at vise sin krop frem.

Til det amerikanske modemærkes julekollektion gled modellen i flere sensuelle outfits til ferien og bar: et strejf af ingenting under.

I en åben sort blazer og opknappede bukser læner den 28-årige sig forførende op ad en væg på et af de vovede billeder og afslører hendes bare mave og hendes helt bare bryster.

Den brunette skønhed delte det hotte skud med sine næsten 300 millioner følgere på Instagram sammen med endnu et sexet snapshot, hvor modellen dygtigt viser sin nøgne krop i sort lingeri.

"Denne krop" og "Sikke en kvinde", forundrede influencerens fans og fordelte millioner af hjerter under indlægget.

Kendall Jenner poserer mere sexet end nogensinde for Calvin Klein

Det fremtrædende modemærke delte også adskillige korte klip på sin kanal, hvor den berømte reality- tv- berømthed præsenterer sit afslørende look fra forskellige perspektiver, afslappet og legende stryger hendes hår og ser ud til fuldt ud at nyde sit sexede nøgne udseende.

Det er ikke første gang, Jenner står som model for mærket: Hun har stået foran kameraet for Calvin Klein siden 2015 og er blevet booket til kampagner med jævne mellemrum siden da.

Den 28-årige har endnu en gang på imponerende vis bevist med de seneste billeder, at hun kan fremvise mærkets looks som ingen anden. Gad vide, hvem der ellers har øjne for tøjet, når du ser dette.