Hun er kendt som 'verdens lækreste vejrvært': Nu smider hun tøjet og viser sig frem

19/11/2023 12:44

Nicolai Busekist

Underholdning
Hun er blevet kendt som 'verdens lækreste vejrvært', og nu viser hun, hvorfor hun har fået denne titel.

Mest læste i dag

Yanet Garcia, der er kendt som 'verdens lækreste vejrvært', har skabt stor glæde hos sine følgere på de sociale medier. Her har hun for nylig delt et billede, hvor der ikke er meget, der er blevet overladt til fantasien.

Hun kan bryste sig af at have næsten 15 millioner følgere på Instagram, hvor hun ofte deler billeder, der falder i følgernes smag. Hun er dog ikke blot kendt for at være influencer, men også fra tv-verdenen.

Med sit seneste opslag har hun også formået at glæde sine mange følgere og fans. Det er nemlig ikke meget, der er blevet overladt til fantasien af den 33-årige model og influencer.

Hun har ikke gjort det store ud af at skrive en tekst til opslaget. Derimod har hun blot tilføjet en hjerte-emoji. Mere skal der da heller ikke til, da billedet af hende, iført et lingerisæt i rødt læder, er nok i sig selv.

Det er desuden tydeligt at se, at det ikke er et billede, der er blevet taget hjemme i soveværelset. Derimod er der ifølge Daily Star tale om et billede, der stammer fra et nyligt fotoshoot.

Foto: Instagram

På billedet ser man også, at der er blevet brugt tid på at lægge makeup med tung øjenskygge og lipgloss. Billedet er der blevet taget rigtig godt imod på det sociale medie, hvor flere tusinde personer har liket det.

"Hvordan er det menneskeligt muligt at være så smuk," er der en person, der har skrevet som kommentar.

"Overraskende sensationel," lød det fra en anden bruger.

"Meget, meget sexet," kom det fra en tredje af Yanet Garcias mange følgere.

Foto: Instagram

'Verdens lækreste vejrvært' har på det seneste delt flere skønne billeder på de sociale medier, hvor hun ikke overlader meget til fantasien. Dermed lever hun også op til titlen, som stammer fra hendes tid som vejrvært på Televisa Monterrey.

En video af hende gik viralt på de sociale medier, hvilket gjorde hende til en sensation. Siden dengang er det gået stærkt for den 33-årige influencer, der i dag er en af de mest populære personligheder på nettet.

Men det afholder hende dog ikke fra at dele billeder, hvor hun ikke overlader meget til fantasien. Det kan du også se på billederne i denne artikel.