Kender du en Rigtig Mand? DR søger nye deltagere

DR søger deltagere til programmet "Rigtige mænd". Foto: Shutterstock.com

Flere af de tidligere deltagere i Rigtige Mænd har sidenhen får ændret deres livsstil og har fået succes med deres deltagelse. Nu har du muligheden for at blive en del af DRs næste sæson af den populære serie.

Det lyder som det perfekte program at være deltager i. Mon ikke DR får svært ved at vælge mellem deltagerne, når de nu søger en 'rigtig mand'. Ifølge DR skal den rigtige deltager have lidt for meget på sidebenene pg have masser af humor. 

Tilmed skal man have mod på virkelig sjove oplevelser og seje udfordringer og selvfølgelig have lyst til en ordentlig gang mandehørm. 

Her i efterjuletiden er det nok ikke svært at finde egnede kandidater til den nye sæson. Derfor opfordrer DR dig til at skynde dig med at melde sig selv en en du kender til programmet.

Der er ingen krav til bopæl, uddannelsesmæssig status eller andet, men du skal kunne hive dage ud af kalenderen fra marts til september 2020. Optagelserne foregår udvalgte dage i tidsrummet og du skal kunne finde tid til det ved siden af jobbet og familien. 

Castingen er både i Aarhus og København og vil foregå i februar måned. Efter castingen vil DR gå videre med de personer, der kan have interesse for programmet. Familien skal derfor kunne stå til rådighed i ugerne efter castingen.

Se mere om DRs casting på denne side. 

Læs også

Gigantserie søger lave mennesker

 

 

 

Dagens Gossip