Kendispar i bitter nabokrig i Nordsjælland: Nu har kommunen sat politiet på sagen

Foto: Tomas Villum Jensen og Maria Montell / Polfoto

- Det afgørende for mig er, at det er grundlæggende forkert bare at gøre, som man vil, siger filminstruktøren, der er vældig træt af den tilspidsede situation.

Der er mildest talt dårlig stemning blandt en flok naboer i Humlebæk i Nordsjælland, der er dybt uenige om en historisk sti. En af parterne er filminstruktøren, Tomas Villum Jensen, og hans kone, sangerinden Maria Montell, skriver sn.dk.

Uenighederne opstod, da en nabo pløjede den 300 år gammel kirkesti op, som går langs Holmeskov fra Kelleris til Humlebæk og gennem vedkommendes grund. Den beslutning faldt ikke i god jord hos naboerne herunder kendisægteparret, der har børn, som bruger stien til at komme i skole.

Læs også

Jysk mand rasende over larm fra græsslåning: Tog luftgevær og skød nabo

Årsagen til naboen fjernede stien, er, ifølge Tomas Villum Jensen, at naboen ikke ønsker fremmede på sin grund. For et par år siden satte den samme nabo en bom op for at holde folk væk, hvilket også gav anledning til klager.

- Det afgørende for mig er, at det er grundlæggende forkert bare at gøre, som man vil, siger filminstruktøren om sagen til Lokalavisen. 

Læs også

Børnene sprøjtede vand over hækken: Nabo fik nok og tog hævn i deres badebassin

Det særlige ved stien er, at den går gennem et fredet område, hvilket betyder, at stien skal være offentlig adgang og derfor ikke må spærres eller nedlægges, skriver sn.dk.

De utilfredse naboer har været en tur forbi Fredensborg Kommune med en klage, hvilket har fået kommunen til at politianmelde ægteparret, der ejer grunden, hvor stien løb igennem. 

 

Dagens Gossip