Kendt tv-vært stoppede Kris Jenners toilet: “Skulle jeg bare stikke hånden ned i det?”

Foto: Shutterstock.com

Bør man fortælle det, hvis man har stoppet toilettet hos Kardashian-moren, Kris Jenner? Det gør man nok, men det gjorde den kendte tv-vært Ryan Seacrest ikke, da han stoppede kendis-morens gæstetoilet.

Hvor længe skal man have været hjemme hos en person, før man kan tillade sig at lave bummelum på deres toilet. For mange er det grænseoverskridende at skulle besørge sig, når man er gæst et fremmed sted, og tanken om, at det kan gå helt galt, kan være yderst angstprovokerende.

Hvem har ikke siddet på et toilet før, hvor der ikke var mere toiletpapir eller måske stoppet et toilet, når man var på date? Date var ikke det, som den meget kendte tv-vært, Ryan Seacrest var på, da han besøgte Kardashian-moren, Kris Jenner i hendes Mansion i Hidden Hills, Californien.

Læs også

Billede får tusindvis til at tabe kæben: Kan du se leoparden?

Efter et besøg på det lille hus, formåede American Idol-værten at tilstoppe toilettet, og han forlod det igen, uden at fortælle nogen om det. Hvert fald lige indtil han sad foran kameraet i sit morgen tv-program ‘Live with Kelly and Ryan’ med Kelly Ripa.

Her valgte han at dele sin pinlige historie, som begyndte i Kris Jenners gæstebadeværelse.

“Jeg står så derude, og toilettet er et af de der elektroniske, men det er sort, så du kan ikke se nogle af knapperne, og lokalet er ret mørkt, kun lyst op af et enkelt stearinlys,” fortæller tv-værten ifølge Menshealth.com 

Ryan Seacrest her ved siden af Kris Jenner(th) Foto: Shutterstock.com

Da jeg skyller ud, begynder vandet at stige

Ryan Seacrest fik dog sat sig på toilettet og presset løs, men da han skulle til at skylle resultatet ud, gik det pludselig galt. Han kunne nemlig ikke finde den rigtige knap.

“Jeg forsøger at finde knappen (til at skylle ud. red.), men jeg kan ikke finde den. Så hvad gør jeg nu? Jeg kan ikke finde den, og der kommer jo andre og skal bruge toilettet,” lyder det fra værten, der begyndte at panikke.

“Teknologien var helt hen i vejret, og den ville bare ikke skylle ud. Da det endelig lykkedes, begyndte vandet bare at hobe sig op. Jeg stod og så på vandstanden, der bare steg”, fortæller han.

Gode råd er dyre, når man står i pressede situationer, og Ryan Seacrest vidste virkelig ikke, hvad han skulle gøre. Han overvejede et kort øjeblik, om han skulle stikke sin hånd ned i den ulækre masse, men han besluttede at lade være.

“Jeg lod det bare være,” fortæller han, hvorefter han gik.

Ifølge Menshealth.com var det faktisk Ryan Seacrest, der kom på ideen til det meget populære reality-show, Keeping Up With The Kardashians. Så mon ikke Ryan Seacrest bliver tilgivet?

Læs også

Kræftramt mand smidt ud af restaurant: Hans udseende 'skræmte' de andre gæster

 

 

 

Dagens Gossip