Kim og Kanyes bitre skilsmisse: Her er huset til 245 millioner kroner de begge vil beholde

Foto: VogueVideos

Parret har på syv år brugt mere end 120 millioner kroner på at renovere og istandsætte det perfekte hjem for deres familie.

Det er blevet bekræftet, at Kim Kardashian og Kanye West skal skilles efter næsten syv års ægteskab.

Læs også

Mor med BH-størrelse H: 'Hjælp mig'

40-årige Kim og 43-årige Kanye har sammen fået fire børn. De har fået datteren North på syv år, sønnen Saint på fem år, datteren Chicago på to år samt sønnen Psalm på et år.

Foto: Instagram

Foto: VogueVideos

Ifølge TMZ bestrider ingen af de to parter ægtepagten, og Kim og Kanye er allerede langt i forhold til at nå en aftale omkring deres ejendomme. 

I centrum af forhandlingerne mellem parret er deres palæ til 245 millioner kroner, som de også har brugt 120 millioner kroner på at renovere og istandsætte, så det var det perfekte hjem for dem og deres fire børn.

Foto: Twitter

Renoveringen har været så omfattende, at Kim og Kanye har boet sammen med Kims mor, Kris Jenner, i syv år, mens et hold af eksperter har arbejdet i deres hus. Det skriver Daily Mirror. 

Da parret fik nøglerne til deres hjem, var deres hus i Los Angeles blevet forvandlet til en bolig med yderst minimalistisk arkitektur og indretning, som efterladte mange fans mundlamme, da de fik et kig ind i boligen.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Da den blev afsløret, beskrev Kanye stolt deres nye bopæl som et 'futuristisk belgisk kloster', hvor det grænseudfordrende omfang af stedet var en klar udvidelse af hans berømte smag og vision. 

Gæster i huset bliver som det første mødt af en høj buet gang, der er belagt med gips, som dækker både gulv, lofter og vægge - som ikke byder på en eneste form for dekoration.

Foto: Instagram

Stilen fortsætter i stuen, hvor de har et minimalt antal møbler. Her står der nemlig blot tre stole og et kalkstensbord på et tæppe, som lever op til den minimalistiske indretning i huset. 

Designer Axel Vervoordt fortalte til Architectural Digest, at møbleringen af boligen ikke var en stor del af hans samtaler med Kanye, når det gjaldt planlægningen af huset.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Vi talte ikke om dekoration, men om en slags filosofi om, hvordan vi lever nu, og hvordan vi vil leve i fremtiden. Vi ændrede huset ved at 'rense det', og vi fortsatte med at presse på, for at gøre det renere og renere," forklarede den belgiske designer. 

Læs også

Remee og Mathilde i panik: 'Har nogen set hende?'

Kim har fortalt på Instagram, at hun og Kanye havde til fælles, at de kun ønskede at bruge neutrale farver, hvilket også tydeligt ses på billederne.

 

Dagens Gossip