Klippede sin hund: Resultatet har taget internettet med storm

Foto: Facebook

Hunden, som tilsyneladende skulle være nyklippet, bliver delt flittigt på Facebook. Det er da heller ikke overraskende, da hunden ligner noget, der stammer fra en gyserfilm.

I takt med, at coronavirussen kom til Danmark, blev man som bekendt nødt til at lukke ned for uhyre mang ting i landet. Det medførte blandt andet, at mange mennesker måtte kæmpe med lange lokker og morgenhår på fuldtid.

Det samme har dog gjort sig gældende hos vores firbenede venner. Det fik mange til at gribe saksen derhjemme, og man kan mildest talt sige, at det ikke er alle, der har gjort det lige godt.

Læs også

Under en måned gammel: Bedstefar har over 10.000 følgere på instagram

Facebook, Twitter og Instagram har alle oplevet, at der er blevet delt billeder og opslag af hundeejere, der har klippet sin hund. Og der er såmænd nogle billeder af en tilsyneladende nyklippet hund, der bliver skamdelt på Facebook. 

Det er dog ikke overraskende, da man kan argumentere for, at hunden ligner noget, man kan støde på, når man ser en gyserfilm. Det mener ejeren tilsyneladende også, hvorfor der kan være noget om snakken. 

Foto: Facebook

"Jeg klippede min hund, men nu vil jeg gerne have, han forlader huset. Jeg er bange," står der skrevet i opslaget, som har fået mere end 14.000 kommentarer, og som er blevet delt over 2000 gange. 

Det er blandt andet grundet resultater som disse, at langt de fleste vælger at få deres hund klippet af en professionel, men også her kan det gå galt. Det oplevede Louise Thompson, da hun så sin hund, efter den var blevet klippet. 

Louises hund, Dash, havde nemlig fået en makeover - men en meget ekstrem makeover. 

Du kan se resultatet nedenfor.

Læs også

Louise er i chok: Besøg hos hundesalon gik grueligt galt

 

Dagens Gossip