Kort før aftenens program: Det skal deltagerne synge i X Factor

Skrevet af Kamille Isaksen

13 uger siden

|

15/03/2024
Underholdning
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Fredag aften griber de tilbageværende deltagere fat i mikrofonen, og nu er det afsløret, hvad de hver især skal synge.

Dagens topnyheder

I aftenens udgave af 'X Factor' står deltagerne over for en unik udfordring, idet de skal fortolke sange, der er kendt fra film og tv-serier. Med kun to deltagere tilbage for hver dommer, spidser konkurrencen til ved dette fjerde liveshow på TV 2.

For at tilføje et ekstra lag af musikalitet og stemning, vil alle aftenens optrædener blive akkompagneret af en strygekvartet. Dette særlige arrangement lover at løfte deltagernes fortolkninger og give publikum en endnu mere mindeværdig oplevelse.

Det skriver TV 2.

Her er et overblik over, hvilke sange de seks tilbageværende deltagere vil bringe til scenen, organiseret efter deres respektive dommere:

Oh Lands Deltagere:

  • Elva giver sin version af Billie Eilishs ”What Was I Made For?”, et nummer, der viser den unge stjernes evne til at formidle følelser gennem musik.

  • Cyklus vil udføre ”Nu flyver Anton” af Björk, en sang der lover at bringe et unikt og eksperimenterende touch til aftenens show.

Thomas Blachmans Deltagere:

  • Cristian Oprea har valgt Elton Johns ”Goodbye Yellow Brick Road”, en tidløs klassiker, der kræver både følelse og teknisk dygtighed.

  • KAOS vil præsentere ”Hvad skal vi med frihed…?” fra den elskede danske animation Cirkeline, en sang der er både nostalgisk og tankevækkende.

Simon Kvamms Deltagere:

  • Helene Frank vil fortolke ”Sjæl i flammer” af Kasper Winding, en sang med dybe rødder i dansk musikhistorie.

  • Selmani tager sig af ”Knokler hårdt” af Gilli, en moderne klassiker kendt for sin energi og relevans.

Med dette alsidige udvalg af sange lover aftenens 'X Factor' live show at blive en spændende blanding af genrer og følelser, hvor deltagerne ikke kun skal vise deres vokale evner, men også deres evne til at fortolke og formidle de historier, der ligger bag musikken.

Se 'X Factor' live fredag kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 PLAY.