Kvinde hævder hun var for lækker til at være skolelærer: 'Mine kolleger dømte mig'

12/04/2023 13:47

Henrik R

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den 30-årige kvinde fortæller i dag, at hendes krop er en stor indtægtskilde.

Mest læste i dag

En kvinde stoppede med at undervise, fordi hun følte, at folk altid var dømmende over for hendes kurvede krop – men nu bruger hun den til at tjene mange penge i stedet.

Den 30-årige Romi Chase påstår, at hun blev træt af, at studerende og andre ansatte kom med seksuelle kommentarer om hendes udseende.

Den polske plus-sized model, som nu bor i USA, drømte altid om at blive lærer i en grundskole, før tingene gik skævt.

Romi indrømmer, at hun er kurvet og "storbrystet og fyldig", og siger, at folk ville kommentere hendes krop, uanset hvad hun havde på.

Til det britiske medie The Sun, fortæller hun, at det er stort set umuligt at finde professionelt tøj til kvinder, der er meget storbrystede. Hvis der er tale om skjorter, er de enten for løse i taljen eller alt for smalle ved brystet, så der 'gabes' og dermed kommer bh'en til syne.

"Der var bogstaveligt talt intet sødt og professionelt tøj til kurvede kvinder." fortæller hun til The Sun.

Foto: Instagram

Grundet de dømmende blikke og ord fra kollegerne, valgte Romi at stoppe med lærergerningen og flyttede i stedet til USA i 2017.

Hun fandt en anden måde at tjene penge på, og det gør hun nu ved at lave OnlyFans-indhold.

"Min stil nu er meget mere sexet og feminin - jeg elsker bodycon-kjoler og stramme leggings." fortæller hun til mediet, inden hun glædeligt fortæller, hvordan den krop hun blev mobbet for, nu er en indtjeningskilde.

"Det er sjovt, hvordan den samme krop, jeg plejede at blive mobbet for, nu er blevet en pengemaskine. Jeg føler mig endelig set og værdsat for, hvem jeg er."